Vége az űrsiklóprogramnak. Mi jön ezután?
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 13:35
4/12 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogy ezzel véget érne az űrkorszak, legfeljebb ezentúl nem az amerikaiak lesznek az élen. A kínaiak, oroszok, tán még a japánok is rendelkeznek nagy szabású tervekkel, de még az amerikaiaknak is egyik fő célja egy holdbázis létesítése. A Mars pedig még mindig távlati cél. Biztos folytatódni fog ez, csak várni kell, amíg a világ gazdasági problémái kicsit enyhülnek.
5/12 anonim válasza:
Szerintem az amerikaiak végleg letettek a Hold-bázisról és úgy összegészében az űrutazásról. Hogy miért? Mert anyagilag nem éri meg. Sose fog megtérülni. Szerintem az amcsik ezek után a fegyverekbe fognak invesztálni. Egymást öldösni még mindig jobban megéri anyagilag mint felfedezni a világűrt. Ez van amikor a pénz már csak akadályozza a fejlődést...
6/12 anonim válasza:
Folyamatban van az Orion űrhajó kifejlesztése.
Visszatérnek a régi "rakéta orrán űrkomp" megoldáshoz.
7/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
Természetesen erre az Orionra gondoltam :D :
9/12 anonim válasza:
Az emberi űrrepülésnek biztos vége, de nem is kár érte.
Egy Mars utazásból kijönne 300 szonda amiből biztos többet tudnánk meg.
10/12 anonim válasza:
Ez volt az űrkorszak ? Átlag 4-6 embert felküldtek egy "dobozban" az űrbe 10-20 napig .. ÉS ezek akarnak Marsra menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!