Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a háttérhatalomról?

Mit gondoltok a háttérhatalomról?

Figyelt kérdés

Ugye van egy háttérhatalom melynek a vezetői a szabadkőművesek (freemasons), illuminátusok (illuminati), zsidók és sátánisták. Na meg egyéb pénzes multi cégek legfőbb vezetői akik a piramis tetején vannak.

Nos. Úgy értem ezt a kérdést, hogy szerintetek már hányan tudnak róluk és ti'k mit tesztek ellenük... Más-más válaszokat is adhattok, csak a háttérhatalommal kapcsolatos legyen!

Bővebb választ kérek nem csak ilyen egyszerű szűkszavú mondatot vagy esetleg szót!

2011. jún. 28. 12:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
72%

"Szerintem ez így nem összefüggő"

Amiket irkálsz, az nem összefüggő.

Minek olvassam a propagandádat?

azzal kinek tennék jót? magamnak biztos nem, pláne akkor, ha már az első mondatok is önellentmondásba torkollnak.

2011. jún. 29. 22:42
 22/25 anonim ***** válasza:

"Te vagy ellenszenv"

Előbb tanulj meg ragozni...

2011. jún. 29. 22:43
 23/25 A kérdező kommentje:
Ha annyira nem érdekel a háttérhatalom akkor fejezd már be a baromságaidat.
2011. jún. 30. 13:30
 24/25 A kérdező kommentje:
Nagyon védeni akarod őket és zavar, hogy ilyen agymosott vagy. Az, hogy te nem vagy képes olvasni az már nem az én problémám.
2011. jún. 30. 13:37
 25/25 anonim ***** válasza:
2012. máj. 24. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!