Mit gondoltok a háttérhatalomról?
Ugye van egy háttérhatalom melynek a vezetői a szabadkőművesek (freemasons), illuminátusok (illuminati), zsidók és sátánisták. Na meg egyéb pénzes multi cégek legfőbb vezetői akik a piramis tetején vannak.
Nos. Úgy értem ezt a kérdést, hogy szerintetek már hányan tudnak róluk és ti'k mit tesztek ellenük... Más-más válaszokat is adhattok, csak a háttérhatalommal kapcsolatos legyen!
Bővebb választ kérek nem csak ilyen egyszerű szűkszavú mondatot vagy esetleg szót!
"Azonban ennek az adónak az esetében, nem történik meg a teljes elnyomása. Miért? Szerinted mért engedik, hogy ilyen kényes információk lássanak napvilágot a műsoraikon keresztül?
Azért, mert ha nem tudsz elnyomni valamit, akkor állj az élére és vezesd te magad az irányzatot. "
Érdekes...
tehát saját magukról engedik lerántani a leplet?
Ez az egyik leghülyébb konteó érvelés,amit valaha olvastam...
"In Cannabis Veritas válasza:
"Ugye van egy háttérhatalom"
Ez szilárd tény? "
Hát ez egy olyan szilárd tény amit a média nem sugároz és nem hallasz róla az átlagos hétköznapokban, csak egy kicsit nyitva tartod a szemed. Nos. Járj egy kicsit utána itt: [link]
Jézus Krisztussal példálózol, mikorő is zsidó volt?
Ezt kár tagadni, tényleg zsidó volt, bár tudom, nektek holdkórosoknak ezt senki nem tudja bebizonyítani...-
Ugye szerinted is a Szíriuszról jöttünk és a mag-harok voltak az ősnépek Atlantiszon?
"amit a média nem sugároz és nem hallasz róla az átlagos hétköznapokban, csak egy kicsit nyitva tartod a szemed. Nos. Járj egy kicsit utána itt"
Komolyan azt gondolod, ha z létezne, akkor te fenntarthatnád a honlapodat, amiken ezeket a baromságokat terjeszted?
vag te is csak eszköz vagy?
Te, szemét illuminált,... akarom mondani szabadkőmüves szíriuszi!
Szerinted Szabadkőműves Kelemen befalazna benneteket, ha rájönne, hogy ti itt mit csináltok?
Egyáltalán mire jó ez az egész konteósdi?
Még ha igaz is lenne, a hozzád hasonlók a fél életüket abba ölik bele, hogy ezt bizonygassák és nem abba, hogy megdöntsék őket...
Továbbá a honlap is gagyi
cserélhetnétek vmi újabb motorra, designra, mert ez így elégé komolytalanná teszi az egészet...
csak azt ne mondd, hogy a zsidók nem engedik, mert akkor halálra röhögöm magam!
Komolyan mennyiből állna valami jobb design rárakni a honlapra?
Attól még ugyanúgy működne a propagandátok, nem?
"Jézus Krisztussal példálózol, mikorő is zsidó volt?
Ezt kár tagadni, tényleg zsidó volt, bár tudom, nektek holdkórosoknak ezt senki nem tudja bebizonyítani...-
Ugye szerinted is a Szíriuszról jöttünk és a mag-harok voltak az ősnépek Atlantiszon?"
Azt nem mondtam, hogy Jézus Krisztus nem volt zsidó. Csak ő tett ellenük és meg is bűnhődte... Remélem tudod a történetet, mert nem úgy tűnik.
"Továbbá a honlap is gagyi
cserélhetnétek vmi újabb motorra, designra, mert ez így elégé komolytalanná teszi az egészet...
csak azt ne mondd, hogy a zsidók nem engedik, mert akkor halálra röhögöm magam!
Komolyan mennyiből állna valami jobb design rárakni a honlapra?
Attól még ugyanúgy működne a propagandátok, nem?"
Az oldalról pedig csak annyit, hogy már nagyon sok oldala volt ennek a Magyar Királyi Hírlapnak. Régen HunLiferz volt a neve, csak ugye mindig közbeléptek az ilyen háttérhatalmak. Megszüntettek a tárhelyt és a hírleveleket is törölték avagy nem küldték tovább és csak úgy 500 ember elveszett...
Viszont az oldal design-ével én sem vagyok kibékülve, kicsit olyan öreges, de nem igazán az számít, hanem hogy mit tartalmaz!
"Érdekes...
tehát saját magukról engedik lerántani a leplet?
Ez az egyik leghülyébb konteó érvelés,amit valaha olvastam..."
Szerintem ez így nem összefüggő. Olvasd el az egész bekezdést, hiszem a magyar nyelv erről szól nem? De.
Kicsit segitek: "Azért, mert ha nem tudsz elnyomni valamit, akkor állj az élére és vezesd te magad az irányzatot. Túl sok információ derült ki már arról, hogy kik is a háttérerők koszkavarói. Ezért egyre több ember kezd szerveződni, hogy az igazságot hirdesse. Így kénytelen a háttérerő egy nemzetinek látszó médiumot létrehozni, hogy a leghangosabban ők kiabálják a féligazságokat, igazságféleségeket, pár ferdítéssel megtűzdelve. Így majd az emberek az ő világnézetük, féligazságaik szerint fogják majd látni ezt a háttérhatalom kérdését."
""amit a média nem sugároz és nem hallasz róla az átlagos hétköznapokban, csak egy kicsit nyitva tartod a szemed. Nos. Járj egy kicsit utána itt"
Komolyan azt gondolod, ha z létezne, akkor te fenntarthatnád a honlapodat, amiken ezeket a baromságokat terjeszted?
vag te is csak eszköz vagy?
Te, szemét illuminált,... akarom mondani szabadkőmüves szíriuszi!"
Szerintem ez a beszólás inkább rád vonatkozik. Te vagy ellenszenv, biztos nem véletlenül...
"Szerinted Szabadkőműves Kelemen befalazna benneteket, ha rájönne, hogy ti itt mit csináltok?
Egyáltalán mire jó ez az egész konteósdi?
Még ha igaz is lenne, a hozzád hasonlók a fél életüket abba ölik bele, hogy ezt bizonygassák és nem abba, hogy megdöntsék őket..."
Kérdezd a háttérhatalomtól.
Mivel ez a rendszer már eléggé jól fel van építve és nem olyan egyszerű lerombolni. Ezért egyenlőre csak a bizonyítgatások mennek. Az erőszak nem megoldás. Többet ésszel, mint erővel. Legyél jó, ha tudsz, mert a többi nem számít. Ha az emberek felébrednek, a változások maguktól be fognak következni. Ha pedig a rendszer ellen felkelnénk akkor biztos mészárlás lenne a vége. Szerinted Egyiptomba, Görögországba miért vannak ilyen forradalomfélék? Mert oda is be akar törni ez a fajta rendszer, csak azok az emberek tudják, hogy mi folyik a háttérbe és nem olyan egyszerű oda betörni. Míg itt, már sikerült mert nem éppen egy megvilágosult nép. De ha még többet akarsz látni, ahol még a háttérhatalom embereket is öl akkor menj ki Amerikába... Itt pont az a cél, hogy ezt elhárítsuk.
Neked, most mi bajod van abból, hogy itt van egy elmélet ami az összeesküvésre utal? Miért kötekszel? Látom nem igazán ismered a háttérhatalom struktúráját. Ahogy utóbb is kérelmeztem tőled avagy most már követelem, jár utána a háttérhatalomnak. Ha még mindig elleneznéd, az egyik probléma az az, hogy ezzel az összeesküvés-elmélettel TELE ismétlem TELE van a föld nyugati régió. Azt jegyezzük meg, hogy nem azt mondom, hogy én utálom a nyugatvilágot, csak nem szeretem azt a részét, hogy minden lépésemet lenyomozzák és tönkreteszik az embert. Ezt nem szeretné a MKH és egyéb más oldal, hogy ez ide betörjön. Azért még egyszer megkérem így az üzenet végén, mert ugye az ember csak az elejét és a végét jegyzi meg igazán, hogy légyszíves kutakodj a háttérerőkről.
Isten áldjon!
"Régen HunLiferz volt a neve, csak ugye mindig közbeléptek az ilyen háttérhatalmak. "
Szerintem meg a szerver vírusként vagy szintaxishibaként ismerte fel, annyira sz@r volt a dizájnja és a tartalma...
Komolyan azt várod, hogy majd egy ilyen bazári "majdénlerántomalepletazsidókról" honlapnak pár hülyén kívül bárki is hinni fog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!