Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » ŐSZINTÉN! Meghalnál a hazáért?

ŐSZINTÉN! Meghalnál a hazáért?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 10:50
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
68%

- Ha Magyarországot netán minden ok nélkül (nem provokáltuk ki) megtámadnák, akkor harcolnék, és meg is halnék a hazámért.

- Ha Magyarország támadna rá hódító szándékkal egy másik, szomszédos országra (lásd 1914), dezertálnék, és eszem ágában nem lenne a kisujjamat sem mozdítani a hatalom kedvéért.

2011. jún. 14. 18:45
 22/33 anonim ***** válasza:
Az attól függ mik a szemben álló ideológiák.
2011. jún. 14. 19:23
 23/33 anonim ***** válasza:
51%
A hazámért nem, de a barátaimért, és a családomért igen, de nem lenne könnyű dolguk...
2011. jún. 15. 10:58
 24/33 anonim ***** válasza:
Alapból nem, de ha véletlenül hősi halált kellene halnom valami miatt, beletörődnék.
2011. jún. 15. 17:47
 25/33 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés. Biztos nem tartozom a "kapásból megadnám magam" meg a "dezertálnék" csoportba, de azért nem venném örömmel a halált a mai vezetés kedvéért sem. A családért, a nemzetért és a függetlenségért viszont minden további nélkül.
2011. jún. 16. 00:23
 26/33 anonim ***** válasza:
32%

Az miért van, hogy aki válaszol a kérdésre (vagy így, vagy úgy), az némely esetben porig le van pontozva? Ilyen nehéz itt a Politika témakörben egyesek felfogása, hogy még azt sem értik meg, mi az a hasznos válasz? Hogy az nem azt jelenti, hogy "egyetértek" vagy "nem értek egyet", hanem hogy a kérdésre felelt-e az illető. Bár gondolom a sok hazafi ezt nem tudja megérteni. Ők azok, akik "meghalnának a hazáért". Hát ja, értük végül is nem is kár, úgyis sötétek mint az éjszaka.

Na és ezt le lehet pontozni, mert most tényleg nem a kérdésre válaszoltam.

2011. jún. 16. 09:52
 27/33 anonim ***** válasza:

„Hát ja, értük végül is nem is kár, úgyis sötétek mint az éjszaka.”

Figyelj, az ilyen szövegre ne is nagyon várj pozitív minősítést.

2011. jún. 16. 15:36
 28/33 anonim ***** válasza:
Különben nem tudom mit akarsz, 86%-kal igencsak a csúcs közelében vagy.
2011. jún. 16. 15:37
 29/33 anonim ***** válasza:
Nem is vártam pozitív reakciókat, meg valójában nem is a saját százalékomat féltem, csak számomra érthetetlen, hogy miért kell az ellenkező véleményű - de ugyan úgy a kérdésre válaszoló - megnyilatkozásokat kapásból lepontozni. Ezt valami büntetésnek szánják a lepontozók? Vagy nekik ettől jobb lesz? Valamiféle kielégülést éreznek ilyenkor?
2011. jún. 16. 16:56
 30/33 anonim ***** válasza:
53%

"Ezt valami büntetésnek szánják a lepontozók? Vagy nekik ettől jobb lesz? Valamiféle kielégülést éreznek ilyenkor?"

Engem már kapásból lepontoznak páran, ha meglátják a nickemet, de jót röhögök az ilyen szánalmas kis amőbákon. Valószínűleg ettől jutnak el arra az érzelmi csúcsra, ahová másként nem lennének képesek :)

2011. jún. 16. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!