Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogyan látod ma 20-40 év kor...

Hogyan látod ma 20-40 év kor között a jövődet, mint fiatal családos (fiatal egyedülálló)?

Figyelt kérdés

Milyen jogon várják el a fiatal generációtól, hogy egy 123.-ik ígéret nevében (majd jobb lesz) nélkülözzön, beleadjon a közösbe mégtöbbet... ha az amit tanult történelemből a szemei előtt zajlik le és sehogy se lesz jobb?

Ha reális garancia lehetne/létezne és éreznénk határozottan, hogy jobb is lesz az idő teltével, akkor azt mondanák ok van benne igazság, maradjunk, építsük ezt a kis hazát, mert a törvények nagy általánosságban viszonylag mindenkire vonatkoznak. De nem így van. A fiatalok már nem hisznek a vezetőknek, beszélnek valamilyen nyelvet és mennek el.

Érdekelne, hogy te milyen lehetőségeket látsz a valóságban arra, hogy nagy tömegekben értelmes, érdemi változás lesz és érdemes fiatal éveidet (belenyomorodás nélkül) idehaza elképzelni mondjuk minimum 2 gyerekkel.

Hogyan látod? Mi lesz veled? (Teljes, jelenlegi Magyarország területére értem, nem csak a centralizált városokra)

2011. jún. 9. 12:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
én vagyok a rossz példa:28 éves egyedülálló férfi vagyok.prostizni járok,a kocsikázás is megy. a családalapítás meg se fordul a fejemben. ha meglátok egy lányt akibe még szerelmes is leszek ,inkább elfordulok nehogy még rendes párkapcsolatom legyen. mert a barátnő az folyamatos költségekkel jár ,míg a prostituálthoz nem kell mennem ha nincs pénzem. persze néha belegondolok a jövőbe és szomorú vagyok hogy kimaradok a szerelemből, nem lesz gyermekem és egyedül halok meg. de nem hiszem hogy megváltozok. előbb vagy utóbb egy útmenti fának fogok ütközni drága VR6-osommal
2011. dec. 15. 00:09
 12/12 anonim ***** válasza:
10 év távlatából, 10 év fidesz után sötéten, ha újra újra nyernek nem tudom mi lesz!
2021. febr. 21. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!