Mi a véleményed az új Himnuszról? És az új Szózatról?
Figyelt kérdés
[link] (klikk a lejátszókra!)
A zene, a szöveg marad, de az énekszólamokat lentebb vitték 4 hanggal, így többen képesek kiénekelni a nem kevés, 17 hangnyi terjedelmet.
Ahogy a Honvéd Férfikar előadta, volt benne valami nyers erő. Ez egy ált. isk. évzáró ünnepélyen nyilván hiányzik majd...
2011. jún. 8. 21:06
41/42 anonim válasza:
ma 00:17-nak.
Nem is vettem észre, hogy hosszú i-vel írtam Himnuszt, (pedig alá is húzta), valószínű már fáradt voltam.
42/42 anonim válasza:
Sokan írták,hogy gyászhangulatú.Általában,ha éneklésére kerül a sor,az öltözet is szomorúan ünnepélyes,És nem vidámságból szoktuk énekelni!A hangnem-az meg úgy is változatosan volt előadva eddig is.Lényeg,hogy szépen szóljon!!!!Akinek meg nem tetszik,az száműzetni kellene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!