Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mikor osztják a pénzt a...

Mikor osztják a pénzt a magánnyugdíjpénztárak?

Figyelt kérdés

Azt hallottam hogy ebben a hónapban azaz júniusban.

Ez igaz?

2011. jún. 1. 11:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem.

Augusztusban utalnak majd neked. Júniusban a magánnyugdíjpénztárak adják át az eszközeiket az állami szervnek.

Mi a kifizetést majd augusztusban látjuk.

A pénztárszövetség elnöke (valami női személy) nyilatkozott erről tegnap reggel a Kossuth Rádióban, fel is qrta az agyam rendesen. A riporter megkérdezi, hogy mikor lehet tudni, hogy mennyi lesz a pénz?

- Majd augusztusban utalunk, és majd utána megy levél is....

- Jó, de mikor lehet megtudni, hogy mennyi? Most már együtt van minden adat, ki lehet számolni...

- Hát ez egy bonyolult számítás, de aki érzi magában a felkészültséget ő is kiszámolhatja, augusztus már itt van hipp-hopp, akkor utalás és utána levél.

- Jó, de valamilyen kalkulátor, vagy tájékoztatás, hogy mekkora összeg érkezik?

- A pénz úgyis mindjárt érkezik (riporter: azért augusztus még három hónap...), a szövetség nem üzemel be ilyen internetes kalkulátort...

Ok, ők a mi pénzünket forgatták, értünk, nekünk és ezt kell bedobni az államnak, mi meg a "bánatpénzt" követeljük rajtuk, mert hát mégiscsak ők a kifizetők, és nem rájuk kéne haragudni. De ha annyit mondott volna a t. szövetségvezető asszony, hogy "az adatok a mai nappal rendelkezésre állnak, elvégezzük a számításokat, ezeket leellenőrizzük és jövő héttől kezdődően a telefonos ügyfélszolgálatok várhatóan tudnak erről tájékoztatást nyújtani", akkor sokkal jobb íze lett volna a dolognak.

2011. jún. 1. 11:36
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ.

Akkor ez még odébb lessz:S

2011. jún. 1. 11:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem lesz pénzosztás. A kormány úgy döntött sokkal nagyobb szükség van új kastélyokra a Hármas-Határ Hegyen a minisztereink számára, ezért a pénzosztás elmarad.
2011. jún. 1. 12:06
 4/7 anonim ***** válasza:

>> Nem lesz pénzosztás.

Marhaság, ennek semmi köze a kormányhoz. Ha elolvastad volna a kérdést: MAGÁNnyugdíjpénztárakról van szó, azaz arról a maffia szervezetről, ahova a szocik az állam elől eldugdosták a nyugdíjasok pénzét. Ezeknek a magánnyugdíjpénztárak (van vagy 8-10) tulajdonosai mind a Gyurcsány-bandához tartoznak.

2011. jún. 1. 12:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Istenem, erre nem lehet mit írni... Normális vagy??? Szerinted az órsósviktorod jobb? pénzosztás? 20 é után kapsz kézbe 5000 ft-ot, nagyon jó, nyugdíjad meg ebbe az életbe sose lesz. Eztisazakurv@gyurcsánydisznószemétládaloptael az... mert az orsósviktor az jobb... ekkora kib@szás nem volt a gyurcsány alatt, mint a viktor alatt már másodszor. egyik se jobb, de ennyire nem kellene már órsósbácsi valagát nyalni.
2011. jún. 1. 15:00
 6/7 anonim ***** válasza:

>> Szerinted az órsósviktorod jobb? pénzosztás?

Csak azért idéztem, hogy mindenki lássa: aki szoci maradt, az elmaradt. Ilyesmit normális ember nem írhat. De jó, hogy örökre eltűntek...

2011. jún. 1. 16:41
 7/7 anonim ***** válasza:

"azaz arról a maffia szervezetről, ahova a szocik az állam elől eldugdosták a nyugdíjasok pénzét. "

Ja, tényleg én vagyok a nemnormális, én gyártom az összeesküvés-elméleteket... gratulálok...

Ja, majd elfelejtettem, nem vagyok szoci. Rühellem a szocikat is, igaz, órsósviktort jobban (direkt nem fideszt írtam), a jobbikkal együtt. Majd mondd a viktornak, hogy üdvözlöm, mikor kezet csókolsz neki.

2011. jún. 1. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!