Mit gondoltok erről az emberről?
2011. máj. 18. 19:00
1/12 anonim válasza:
Egy idegbeteg gyökér. Annyi esze sincsen, hogy felfogja, Magyarország zászlaja a piros-fehér-zöld trikolór, és az Árpád-sávos zászlót éppen a magafajta ostoba bunkók járatták és járatják le folyamatosan a primitív gyűlölködésükkel.
2/12 anonim válasza:
A hozzáfűzött kommentet szánalmasnak tartom.
Ettől miért lenne náci?
De az elsővel egyet értek.
3/12 anonim válasza:
Szerintem meg teljesen igaza van..Ahogy az elején mondja,nagyjából elküldték valahonnan a zászló miatt..Én is ideges lennék ugyanígy..
Az csak egy zászló..miért szúrja mindenkinek a szemét?
4/12 anonim válasza:
Jogos, de ez a gyökér nem dühös, hanem egy szabályos elmebeteg.
Azt megértem, hogy dühös, de amit itt levág, az egy kész idegbaj. Én az ilyet elmegyógyintézetbe zárnám a viselkedése miatt, függetlenül attól, hogy jogos-e a dühe, vagy sem.
5/12 anonim válasza:
Alacsony IQ-jú síkhülye gyökér csürhe vergödése
6/12 anonim válasza:
Senki sem mondta, hogy nem tiszteli az Árpádsávost, sőt én is tisztelem.
Mikor megnéztem a videót, az jutott eszemben, hogy ez az alak beépített ellenzéki, aki így akarja lejáratni, a magyarságot.
De, az is lehet, hogy csak hülye.
7/12 Ozmium42 válasza:
Szerintem zsidó, vagy színész, vagy mindkettő :) Csintalan Sándor jutott róla eszembe :)
8/12 Jóska Pista Sanyi válasza:
Szegénynek most lett tele a f@sza a sok baromsággal. De akkor sem kéne egy ilyen idegrohamot kapni. A végén még elviszi az infarktus.
9/12 anonim válasza:
Annyit gondolok róla, hogy teljesen igaza van.
10/12 anonim válasza:
Gondolkodó,magyar ember ,és még igaza is van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!