Van jövője a magyaroknak?
A mai rendőrök nem kapnak rendes kiképzést így elszoktak a hivatásuktól.
Nemtom mennyi a rendőr átlag fizetése de sztem annyi pénzért nem fog megmozdulni 1ik rendőr se mert a többségük fél.
Nagyon remélem, hogy van!
Bár én idős vagyok, de szeretném, ha fiaimnak nem kellene innen megfutamodni, mert ez egy gyönyörű ország!!! (lehetne)
Van jövője a magyaroknak. Szükség van ránk. A magyarok rengeteg „szükségszerűség” megoldói voltak Európának a történelem folytán.
Biztosítottuk Európa keleti szárnyát mindenféle kóbornépek betörése ellen. Feltartottuk a kunokat, a tatárokat, a törököket és mind azért, hogy a nyugat hajózhasson, felfedezzen, új gyarmatokat gyarapodjon. A földrészek őslakóit, korszerű fegyvereikkel leigázzák, földjeiket elvegyék. Lányaival enyelegjenek, és nem válogattak. Fekete, barna sárga, rézbőrű, mindegy volt nekik. A világ aranyát összerabolják, az amerikai földrészre szállított rabszolgák millióival kereskedjen. Gazdagodtak a bőrünkön, Vigyáztuk álmukat. Itt keleten, évszázadokon át.
22 évvel ezelőtt nagyon sok pénzt fizettek volna a rendszerváltozásokért. A magyarok ingyen megcsinálták nekik. Átengedtünk sok-sok ezer NDK-s állampolgárt, akik a Zánkai úttörőtáborban vártak a magyar engedélyre. Miután megkapták a zöld utat Ausztria felé, azok Nyugat-Berlinbe mentek és a berlini falról hívogatták keleti polgártársaikat. A rengeteg ember, akik összegyűltek, kíváncsiságból, dacból, spontán szerveződve, az immár tehetetlen NDK-s karhatalom asszisztálása mellett átmentek Nyugat-Berlinbe.
Az NDK-s államgépezet, tehetetlenül szemlélte az eseményeket. Pár napon belül összeomlott, elvérzett. Sose egyesült volna Németország a magyarok nélkül.
Kelet-Közép-Európa kultúrája, építészete, tudománya, történelme mind a magyarok nevéhez kötődik. Az hogy semmi közünk nem volt az első világháborúhoz, egyértelmű. Ugye Osztrák királyunk volt. Ugye Ő mondta? Mindent megfontoltam, mindent meggondoltam? Aztán szétszedték az országunkat? Elverték rajtunk a port. Miközben Mink is áldozatok voltunk.
Lassan Európa üldözöttei lettünk, Üldözik a magyart, lehet bántani akárkinek. Legyünk optimisták. Előbb-utóbb kinövik a rasszizmus csökevényét. Mink is kinőttük. Kelet-Közép-Európa bennünket figyel. Országunkat akarják megelőzni. És ez jó. Mert ebben a versenyben önmaguk is fejlődnek, a mi javunkra, közös javunkra.
Oktatásunk világszintvonalú. Szakemberinket szívesen fogadják a mindenhol. Tudósainknak sokat köszönhet a világ. Itthon lassan elfogynak orvosaink, mérnökeink.
És a hálás Nyugat-Európa, mint a történelem folyamán mindenkor, benyújtotta nemzetközi pénzügyi-hülyesége számláját, kis országunknak. Vajon most képesek vagyunk a világ pénzügyi válságának megoldására? Most aligha. Ezt már nem bírja el ez a kis nép. Kölcsönkenyér visszajár. Most segítsen a nyugat, kis országunknak, mert megdolgoztunk érte. Most rajtuk a sor. Fizessenek. Adósaink.
Mégis. Van jövője a magyarságnak. Mert okosak vagyunk. Ennek a népnek mindig akad valami a tarsolyában, amivel meg tudja lepni a világot. És meg is fogja lepni.
Ebben a népben akkora lehetőségek vannak, akkora dolgokat vitt végbe, amikről más nemzetek csak álmodnak!
Szebb jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!