Lesz-e jövője a Magyaroknak és az országuknak? Mi lesz velünk?
A szomszédaink gyűlölnek vagy lenéznek esetleg mindkettő.
Már nagyon régóta lejáratnak és rossz színben tűntetnek fel minket a nemzetközi sajtóban?(Osztrák újságban megjelent,hogy Robert Fico nem mer a magyar légtér felett átrepülni,mert fél,hogy lelövik)Szlovákiában azt tanítják,hogy ők ezer évig a rabszolgáink voltak és ezt eladják a világnak. Mások is megpóbálnak/tak minket idegengyűlölőnek beállítani. Mi magunk meg nem védjük az érdekeinket. Az idétlen politikusok meg szétzilálták az országot. Már a magyarok is egymás ellen vannak? Így elég nehéz.
Itt a válság meg jön a klímaváltozás. nekünk már csak rosszabb lesz.
A politikusok eladták a fejünk fölül a tetőt utána meg a lábunk alól a földet.A földüket. Nincs semmink. Az ekevesünk meg kicsúszik a kezünk közül. (a gáz a kanadaiaké lett,a termálvízzel nem tudunk mit kezdeni,értéke s szürkemarha is,de nem tudjuk kihasználni).
nem tudjuk magunkat eladni európának. Vagy nem ismernek minket vagy csak a rosszat tudják. Estelagazt ahogy más nemzetek belítottak minket.
Nekünk már nincs hitelünk,szavunk.
A jövőben minket és a hazánka nagyon ki fogják használni.
Nem a mi kezünkben lesz az irányítás hanem már nemzetekében és nagy külföldi cégekében. Nem lesz belőlünk semmi.
A mindekori magy kormány gyenge ahhoz,hogy képviselje az ország érdekei.Csaka magukét nézik. Nem tudnaka határokon élő Magyarokon sem segíteni. A Csángók még mindíg alig tanulhatnak magyarul.
Az egy dolog,hogy mások ássák a sírunkat,de mi támogatjuk és szabad utan engedünk nekik. Betetőzés képpen mi is ássuk.Nincs összetartás.
Szerintem nem lesz még 1000 évünk,de 500 se. Szépen lassan ki fogunk halni.Kicsinálnak minket és a nyelvünk is le fog tűnni. Aztán majd egyesek a csontjainkon fognak táncolnak.
Miket olvastam itt-ott.mennyire nem szeettek minket régeben sem. Most meg.
Pegid mi és érünk annyit,mint bármelyik másik Európai nemzet.
Szerintem mi vagyunk a llgbutább nemzet. Mi nem is akarjuk magunkt megvédeni. Mindekimás büszek a történelmére mi nem is nagyon alkarjuk tudni honnan jöttünk.
Ha valami érdemi történik az mindíg csak egyéni erőből és forásból.
Az álam miértnem dolgozik értünk?
Én is hasonlóan látom,mint te. Ezt régebben fogalmaztam meg.
Szépen lassan ki fognak csinálni minket a szlovákok.
Azért,mer tösszetartók nem úg,mint mi.El tudják adni magukat mi meg nem.
Lejáratnak minekt a nemzetközi sajtóben és mi nem is reagálunk rá. Ügyesen használják fel ellenünk.Őke le tudják adnia a történelmüket Európának még akkaor is ha nem igaz mi pedig nem is akarjuk magunkt megismertetni velük.
A magyarság szépen lassan el fog tűnni.
A szomszédaink közül senki sem szert minket.
Viszont azt nem leht mondani,hogy elnyomó nép vagyunk.
Ha azok lennénk már nem lennének szlovákok.Beengedük az országba a tötrök elől menekülő Romnánokat,Szerbeke,Horvátokat és le is mondhatunk utána azokról a területekről.
A szlovákok ill. akkor még tótok velünk egész jól jártak,mert az Angolok keményen lenyomták a Skótokat,Welsh-et,az Íreket.Meg lehet nézni ,hogy a baszko,hogy jártak a Franciákkal meg a Spanyolokkal. Arról meg nem is beszéljünk,hogy a nagy Oroszország hány nemzatiséget nyom el.
Amagyarok sosem tartokkák az ausztrál őslakókat 1967-ig az állatvilág részének.
Mi sosem tartottunmk rabszolgákat.
Mégis minekt tartanak elnyomó nemzetnek.
Nem vesszük észre,hogy szándékosan járatnak le minkat Európában és nem is védjük meg magunkat.
Meg is érdemeljük h ailyenek vagyunk. Nem tudjuk érvényesíteni magunkat.
Már az I.VH. kitörése elött arról írtak az újságok,Nyugat-európában,hogy a magyarok mennyire elnyomják a kisebbségeket. Persze jó adag Szlovák és Román h"jóindulatu" hírforrásra támastkodva.
Ha olyan nagyon elnyomtunk volna bárkit is akkor,hogy élhetett annyi nemzetiség magyarországon.
Ügyesen használják a nemzetközi médiát Magyaraország ellen.
A legbuttábak mégis mi vagyunk. Az a kisebbik gond,hogy szlovákia befekatít minket.
Mi nem is mondjk el az igazságot európának. Mi nem harcolunk magunkért
Mások meg a vélt igazukért is kűzdenek .
úgy kell nekünk.
Lehet, hogy nem siránkozni kellene, hanem tenni valamit.
Nem a körülmények sz@rok, hanem az emberek mentalitása. :((
Bármilyen szomorú is ép ésszel elgondolva, na de itt ép ésszel semmit nem lehet elgondolni, ez itt a proléma, hogy szerintem azzal aki megmarad magyar csak egyenesen nyerhet, ha az ország netán eltűnne. De akkor ne szépen-lassan fogyatkozva, hanem végre történjen valami gyorsabb, valami radikálisabb. Szerintem csakis előnyünk lenne belőle, bármennyire is jajde szeretjük a hazánkat, csak az a helyzet, hogy lassan(?) egyáltalán nincs
Az miért lenne jó ha eltűnne az ország?
Ne értesetek félre,én nem az ország ellen vagyok.
Csak ilyen helyzetben az is elmegy külfldre akinek nem a megélehetése múlik rajta,nem kalandvágyból megy el,hogy világotlásson- hanem a rossz hangulta meg a növekvő kilátástalanság miatt.
Tényeleg szét fogunk szóródni a világban éa beleolvadni más nemzetekbe elveszítve ezze a nemzeti identitásunkat és a nyelvünket?
Hogyan válotztatnád meg 10 millió ember gondolkodását.
Pont ezt mondom,hogy mások összetartanak mi meg széthúzunk a bajban is. Rossz a mentalitásunk.
mi lesz velünk?
hm...iwiwen írta egy lány (roma lány), hogy mi nem fogadtuk be őket, és nem is próbáljuk, és hamarosan mi leszünk a kisebbség, mert ők lesznek többen.
Sajnos minden igaz amit leírtál, az egyre növekvő adó meg a mindenféle plusz költségek, kicsinálják az embereket.
A nyugdíjasoktól megvonják a 13. havi nyugdíjat, a Gyest csak 1 évig, a gyed-et fél évig adják majd, a romák bántalmaznak, fenyegetnek, megölnek minket. Érdekel ez valakit? Nem. Persze, kedves Gy.F-nek kell a luxusautó, a lakástámogatás, utazási költség visszatérítése.
És azoknak az embereknek, akik fizikai munkát végeznek, mi marad? Semmi. eltartjuk a politikusokat, a nyugdíjasokat, a diákokat és a romákat. Bele se merek gondolni, hogy fogok állást találni 5-6 év múlva. Hogy vállaljak így gyereket? Hogy merjek önálló életet kezdeni? Ki fog engem támogatni, ha a családom nem tud, SENKI.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!