Lesz-e jövője a Magyaroknak és az országuknak? Mi lesz velünk?
A szomszédaink gyűlölnek vagy lenéznek esetleg mindkettő.
Már nagyon régóta lejáratnak és rossz színben tűntetnek fel minket a nemzetközi sajtóban?(Osztrák újságban megjelent,hogy Robert Fico nem mer a magyar légtér felett átrepülni,mert fél,hogy lelövik)Szlovákiában azt tanítják,hogy ők ezer évig a rabszolgáink voltak és ezt eladják a világnak. Mások is megpóbálnak/tak minket idegengyűlölőnek beállítani. Mi magunk meg nem védjük az érdekeinket. Az idétlen politikusok meg szétzilálták az országot. Már a magyarok is egymás ellen vannak? Így elég nehéz.
Itt a válság meg jön a klímaváltozás. nekünk már csak rosszabb lesz.
A politikusok eladták a fejünk fölül a tetőt utána meg a lábunk alól a földet.A földüket. Nincs semmink. Az ekevesünk meg kicsúszik a kezünk közül. (a gáz a kanadaiaké lett,a termálvízzel nem tudunk mit kezdeni,értéke s szürkemarha is,de nem tudjuk kihasználni).
nem tudjuk magunkat eladni európának. Vagy nem ismernek minket vagy csak a rosszat tudják. Estelagazt ahogy más nemzetek belítottak minket.
Nekünk már nincs hitelünk,szavunk.
A jövőben minket és a hazánka nagyon ki fogják használni.
Nem a mi kezünkben lesz az irányítás hanem már nemzetekében és nagy külföldi cégekében. Nem lesz belőlünk semmi.
A mindekori magy kormány gyenge ahhoz,hogy képviselje az ország érdekei.Csaka magukét nézik. Nem tudnaka határokon élő Magyarokon sem segíteni. A Csángók még mindíg alig tanulhatnak magyarul.
Az egy dolog,hogy mások ássák a sírunkat,de mi támogatjuk és szabad utan engedünk nekik. Betetőzés képpen mi is ássuk.Nincs összetartás.
Szerintem nem lesz még 1000 évünk,de 500 se. Szépen lassan ki fogunk halni.Kicsinálnak minket és a nyelvünk is le fog tűnni. Aztán majd egyesek a csontjainkon fognak táncolnak.
Miket olvastam itt-ott.mennyire nem szeettek minket régeben sem. Most meg.
Pegid mi és érünk annyit,mint bármelyik másik Európai nemzet.
Szerintem mi vagyunk a llgbutább nemzet. Mi nem is akarjuk magunkt megvédeni. Mindekimás büszek a történelmére mi nem is nagyon alkarjuk tudni honnan jöttünk.
Ha valami érdemi történik az mindíg csak egyéni erőből és forásból.
Az álam miértnem dolgozik értünk?
"Kiket értesz ingyenélők alatt? Én is munkanélküli vagyok.
Hallottam már,hogy miattunk nem megy az országnak."
Nem erre gondoltam, hanem a politikai, "elitre" mint ingyenélőkre. Sajnos a sokmilliós fizetésekért csak kárt okoztak az elmúlt 20 évben.
"X ország napilapjában eddig magyarokról szóló cikkben három féle kifejezést is olvastam:"
Hol olvastad? beraknál egy linket róla, mert én még sehol nem találkoztam ezzel.
Szerintem ez csak kitaláció.
09:07
tudod ha én változtatok a mentalitásomon akkor lehet,hogy nem látom majd olyan borúsan a helyzetet de attól még jobb nem lesz az országnak.
Miért ne lehetne akár ujjal mutogatni a politikusokra.
Aki politikus lesz azviselje el ha mutogatnak
rá,ócsárolják,stb. Azért legyen az,hogy az országon segítsen és ne a saját pénztárcáján.
10:19
Azért írnak ilyeneket,mert nem ismernek minket.
Mint írtam mi meg hagyjuk,hogy beáállitsanak ilyennek.
Érdekljődjetek nézzetek utána nagyapátoknak dédapátoknak felmenőiteknek! Higyjétek el ez erőt ad...
Érezzétek magatokban a magyar vért! ha valaki nem érzi azzal nem lehet összefogni! Ébredj alvó nemzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!