Van ilyen dolog? Ez korrupció
Ez miért korrupció?
Vagyonmegosztás. Az ügyvédet kell kérdezni.
Menj be a helyi Földhivatal-ba, nézzd meg a tulajdoni lapot, asszem 4000.- Ft.
Ha az exasszony nevén van a ház, vagy ő a haszonélvező, akkor szívás, ha apád nevén van, akkor fújhatja a pihét, ti meg maradtok.
A ház közös. Apámé is meg az exfeleségé is.. és vagy 4 hónapja a bíróség hozott egy olyan ítéletet, hogy ha ad apukámnak 10millió forintot az exfelesége akkor elmegy a házból apám... de nem kapott semmit és mégis ki kell mennie a házból egy hónapon belül. És jövedelme meg nincs apámnak.
Ilyen létezik? Igaz le van fizetve a bíróság is meg az ügyvédem is átvert minket.... szóval hiába fogadok ügyvédet ugyis lefizeti az exfelesége.
Első válaszolónak.
Én segítek már lassan 3 éve apámnak szinte majdnem jobban tudom hogy mik vannak mint ő .
Hát itt az a kicsi pont hogy mindenki le van fizetve...
És hiába fogadok ügyvédet miskolcon, semmit nem ér... Már volt 5 ügyvédem ... mind le volt fizetve ... szval ügyvédet elfelejthetem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!