Tényleg utálják a magyarokat a legtöbb országban?
Figyelt kérdés
2009. márc. 9. 19:46
11/14 anonim válasza:
Nem. Alaptalan feltevés. Szlovákiában, Romániában és Szerbiában, esetleg Ausztriában utálhatnak, máshol nem.
12/14 anonim válasza:
Én kint dolgoztam Olaszországban, ott szerettek engem, Svájcban is, két hétig maszekoltam Mexikóban, ott nagyon imádtak, mert szőke vagyok és kék szemű, ami abban az országban nem túl gyakori. Hollandiában azonban az egyik strici megkeserítette az életemet, azt mondta, hogy a magyar lányok buták.
13/14 anonim válasza:
És ott is csak azért, mert régen hozzánk tartoztak azok a területek és most meg az övék. Több száz éves "sanyarú szolgaságot" törleszthetnek azal, hogy ők a górék most ott.
Ennyi.
Amúgy nem hinném, hogy nagyon utálnák a magyart külföldön, én legalábbis nem vettem észre, és a múltkor egy román fazon nagyon segítőkész volt Aradon, melóügyben...sokkal többet segített, mint a kötelessége lett volna!
14/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem!
Kimentem Romániába egy BMW-vel és kecskével jöttem haza :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!