Némettanárnőm mesélte, hogy Ausztriában egy boltban ki van téve egy tábla ezzel a felírattal: "Magyarok! Ne lopjatok!"
2009. márc. 9. 19:50
2/14 anonim válasza:
Alapjáraton sehol sem utálják a magyarokat. Idővel úgyis megutáltatják magukat.
2009. márc. 9. 19:52
3/14 anonim válasza:
A finnek szeretik őket. :)
A ne lopj táblát láttam én is.
2009. márc. 9. 20:02
4/14 anonim válasza:
a lengyelek szeretik a magyarokat, nagyon barátságosak, a görögök is, van is náluk Budapest süti xd
2009. márc. 9. 20:07
5/14 anonim válasza:
én az osztrákoknál láttam táblát de szerintem csak azért mert a kedves kisebbség minden nap megy lomizni és gondolom olykor olykor betérnek egy egy boltba egy kis "ingyen" csokira
2009. márc. 9. 20:24
6/14 anonim válasza:
Nem, nem utaljak, sot ahol eltem, dolgoztam normalisan bantak velunk, es szerettek. Nem tudom ezt hol hallottad? Talan gyurcsany hazudta ezt is, hogy kevesebben menjenek kulfoldre, azt gondolja, ezzel otthon maradnak tobben?:)))
A tablat Ausztriaban elhiszem hogy kiteszik, de talan a ciganyoknak, nem a feher embernek.
2009. márc. 9. 20:29
7/14 anonim válasza:
Lehet, hogy a cigányoknak teszik ki, de sajnos mégis azt a szót használják, hogy "magyarok".
2009. márc. 9. 20:55
8/14 A kérdező kommentje:
Én ha minden igaz Svédországba megyek dolgozni, mert ott van ismeretségem, de remélem itthon kapok, majd egy jó állást amiből megtudok, majd élni. (Majd előtt kell vessző v nem? :-) ) Mondjuk ha összejön az előző, akkor úgyis mindennap kerülgetni fog az " Én csak egy bevándorló vagyok és nem fogadnak el." dolog, az meg pláne rossz lenne ha néhány tolvaj honfitársunk miatt egyenesen utálnának. :(
2009. márc. 9. 21:01
9/14 anonim válasza:
Nehogy azt gondold, hogy mindenhol ereztetik veled, hogy te "csak" egy bevandorlo vagy. En ezt nem erzem. Azokban az orszagokban ahol termeszetes a kulfoldi, ott jobban elfogadjak oket, mint Magyarorszagon! Bar a magyar felfogast ne hasonlitsuk inkabb egyik orszagehoz se.
Szoval ne igy indulj neki Svedorszagnak, hogy te ott csak egy kulfoldi vagy. Ha van kepzettseged, jo vagy a munkadban, akkor miert ereztetnek ezt veled? Hiszen kellesz nekik, kell nekik a munkad!
2009. márc. 9. 21:56
10/14 anonim válasza:
Ezek a ne lopj! táblák a 80-as években a gorenjés időszakban jelentek meg Bécsben .
Még,hogy fehér ember nem lop. Ez is ilyen fehér felsőbbrendű nézet. Természetesen nem igaz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!