Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Meghalt Osama bin Laden. Mit...

Meghalt Osama bin Laden. Mit szólsz hozzá?

Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 11:11
1 2
 11/15 anonim válasza:
Mármint az Al-Kaida robbant.
2011. máj. 2. 15:01
 12/15 anonim ***** válasza:
67%

Én tisztelem az afgán hazafiakat. Ők nem terroristák. Például, amikor megöltek nőket csak azért, mert mocsok módon tanulni akartak, az nagyon helyes és hazafias cselekedet volt.

Ti talán nem így gondoljátok?

2011. máj. 2. 15:53
 13/15 anonim ***** válasza:

" Nemrég olyan hír röppent fel, h ha meghal Osama akkor Európában elrejtett atombombát robbantanak fel...

Szerintetek ez valós lehet?"

Persze :D és észrevétel nélkül becsempésztek Európa alá néhány atombombát......Azért hülyeséget nem kell elhinni:)

Bin ladennek nagyobb ellensége volt az USA mint Európa.

Amúgy meg én sem hiszem hogy meghalt. Amikor mutatták róla azt a képet a fejéről, annyira láccott hogy béna photoshopos hamisítvány az egész.

[link]

nézd meg. Simán összeillesztették a két képet. Osama bin laden arcának az alsó felét + ennek az embernek a felső felét. És persze hiertelen a bőre is kifehérdetett mi?-.-"""

Azért az emberek átverésének is van egy határa:) Az lesz gyönyörű hogy ha tényleg nem halt meg, az USA elterjeszti hogy meghatlt és egyszer csak életjelet ad magáról.

Bár szerintem is csak egy szimpla kitalált személy, hiába az Al-kaida nem tagadja a létezését. Vagy 200 afgán/pakisztáni férfi kinézhet így, vagy hasonlóan.

Amíg hihetően be nem bizonyítják hogy meghalt addig én nem hiszem el.....

2011. máj. 3. 19:12
 14/15 anonim válasza:
Az a kép egy évekkel ezelőtti photoshop... Szerintem senki nem gondolta, h valós lehet.
2011. máj. 4. 10:11
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem itt a válasz:

[link]

Nem most halt meg.

2011. máj. 9. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!