Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez a srác meghalt? Mit szólsz...

Ez a srác meghalt? Mit szólsz ehhez?

Figyelt kérdés

Elég brutális!!!!!!!!!!

[link]

2011. márc. 13. 08:56
 1/5 anonim ***** válasza:
ilyen nincs ÚRISTENNNN
2011. márc. 13. 09:55
 2/5 •ß• ***** válasza:

Bocsánat de...B*ZDMEG A K*RVA ÉLETBE!!!!!!!!!!!!

Minek kell ilyen helyekről ugrálni??? :(

Hogy menők,fasza gyerekek legyenek??Hát nesze :(

Szerintem amúgy elég hihető ez a vidi,az emberek is ott sikoltoztak,meg egy csávó is beugrott érte hogy kihozza,plusz a mentősök.

De ott a kórházban vagy hol még életben van???Nekem úgy tűnik mintha mozogna a mellkasa és lélegezne...de a feje darabokban van,az orvos fogja össze...ilyet túlélni?!

Kár hogy nincs folytatás vagy akármi,kíváncsi lennék mi történt vele...nem kellett volna keménykedni,meg ugrálgatni,de én azért sajnálom... :\

2011. márc. 13. 12:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Mikor anno valakit a középkorba karóba húztak, volt hogy napokig élt!
2011. márc. 13. 12:14
 4/5 •ß• ***** válasza:

Hát nem tudom...valaki meg "csak" egy kés szúrásba belehal...érdekes dolgok ezek,mondjuk az is igaz hogy ennek a srácnak "csak" a feje esett darabokra,a többi testrésze nem sérült...pl. szív,tüdő ilyenek,vagy legalábbis nem látszik.Meg amennyi vért vesztett..

De tegyük fel hogy sikerült megmenteniük,utána a fejével mi lett?Csak úgy összevarrták és kész?Látszik hogy egy nagy darab teljesen kiszakadt az meg sincs,meg a fogsora is ott himbálódzott..orr nuku..hogy tudna úgy élni?

Azt leszámítva hogy csúnya..hogy lát,hogy táplálkozik stb..

2011. márc. 13. 13:42
 5/5 anonim ***** válasza:
A videó készítése után a hapi 3 nap múlva meghalt. Gratulálok az ilyen elmebetegeknek, amiért nem bírt a pi.csáján ülni. Amúgy ketté esett fejjel hogy a halálbe tud lélegezni? Mert az tuti, hogy akkor a taknya az agyába folyt. Hát nála ez igaz : R.I.P --> Rest In Pieces.
2011. márc. 13. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!