Ez a srác meghalt? Mit szólsz ehhez?
Bocsánat de...B*ZDMEG A K*RVA ÉLETBE!!!!!!!!!!!!
Minek kell ilyen helyekről ugrálni??? :(
Hogy menők,fasza gyerekek legyenek??Hát nesze :(
Szerintem amúgy elég hihető ez a vidi,az emberek is ott sikoltoztak,meg egy csávó is beugrott érte hogy kihozza,plusz a mentősök.
De ott a kórházban vagy hol még életben van???Nekem úgy tűnik mintha mozogna a mellkasa és lélegezne...de a feje darabokban van,az orvos fogja össze...ilyet túlélni?!
Kár hogy nincs folytatás vagy akármi,kíváncsi lennék mi történt vele...nem kellett volna keménykedni,meg ugrálgatni,de én azért sajnálom... :\
Hát nem tudom...valaki meg "csak" egy kés szúrásba belehal...érdekes dolgok ezek,mondjuk az is igaz hogy ennek a srácnak "csak" a feje esett darabokra,a többi testrésze nem sérült...pl. szív,tüdő ilyenek,vagy legalábbis nem látszik.Meg amennyi vért vesztett..
De tegyük fel hogy sikerült megmenteniük,utána a fejével mi lett?Csak úgy összevarrták és kész?Látszik hogy egy nagy darab teljesen kiszakadt az meg sincs,meg a fogsora is ott himbálódzott..orr nuku..hogy tudna úgy élni?
Azt leszámítva hogy csúnya..hogy lát,hogy táplálkozik stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!