Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csögyöspata mi a véleményed...

Cefreng kérdése:

Csögyöspata mi a véleményed erről?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 30. 14:46
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
43%
fujj. Épp ettem.
2011. ápr. 30. 15:02
 2/25 anonim ***** válasza:
81%

Ezt én is láttam, és be akartam linkelni.

Amikor a magyarok felvonultak, akkor rettegett az egész nyugat, erről persze kussol a média.

Hiába kuruc, meg minden, de ezek a képek szöveg nélkül is magukért beszélnek, akármi legyen is a forrás.

Egyszerűen gusztustalan, amiket ezek a cigányok csinálnak.

De biztos a polgárőrök ellen kell törvényt hozni...

2011. ápr. 30. 15:08
 3/25 anonim ***** válasza:
14%

Ez egy nagyon jó példa arra, hogyan is hat a média az emberekre. Mutass be néhány véres képet és a birkák azt csinálják amit akarsz.

Amúgy meg én se szeretem a cigányokat, na de ez a kurucoldal vagy mi....nem sokban különbözik tőlük.

2011. ápr. 30. 15:22
 4/25 anonim ***** válasza:
24%
Ezekkel a képekkel mi a célod? Inkább azt mondd meg, mit keresett ott az illető, és mi értelme volt hergelni a helybelieket?
2011. ápr. 30. 15:31
 5/25 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem lenne biztonságosabb módja is a rendtételnek, nem a cigányok kiirtása, sőt, velük nem tennék semmit. A törvényeknek adnék nagyobb visszatartóerőt, legyen akár Cigány, akár Bolgár, akár politikus, akár Magyar ugyan olyan erősen büntetnék mindenkit.(a mostaninál sokkal-sokkal nagyobb mértékben) Persze attól még, hogy Gyöngyöspatán máshogyan intézi a Véderő meg még az a másik csoport a dolgokat, nem ítélem el, vagy büntetném meg őket. Mindenki tegye meg amit jónak lát, ha szerintük így érdemes rendben tartani egy falut, akkor szívük joga. A baj ott van, hogy hatalmas dolgot vállaltak (asszem) négyen, mert tudták, hogy a falu összes cigánya retteg, és mivel az embernek van egy olyan tulajdonsága, hogy ha sarokba szorítva érzi magát, képes rossz dolgokat elkövetni, sejthető volt, hogy támadás lesz. A mostani pár nap döntő lesz szerintem, az indulatok szinte tapinthatók, és puskapor van a levegőben.

Én úgy vagyok vele, hogy hagyni kéne Gyöngyöspatát, nem a cigányok érdekében, hanem csak azért, mert nem lehet minden faluban 100-200 tag, akármennyien vannak is.

2011. ápr. 30. 16:28
 6/25 anonim ***** válasza:
72%
sajnos a magyar lett a célpont az országban nem a bűnöző cigányok,legalábbis a kormány szerint,és még erre a pártra szavaztak,atyavilág,inkább a kezem vágják le minthogy egy x-et tegyek erre a bűnöző bandára
2011. ápr. 30. 16:35
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Mi az a "Csögyöspata"? NE cigánykodjál már...

"Ezekkel a képekkel mi a célod? Inkább azt mondd meg, mit keresett ott az illető, és mi értelme volt hergelni a helybelieket?"

Te odaköltöznél vagy odaköltöztetnéd a szüleidet? Az ottani cigányok, vagy akár nemcigányok szívesen elcserélik veled a lakásodat, akár csak egy évre is. A 70-80 éves idős emberek is "hergelik" a cigányokat, ezért ölik őket halomra?

2011. ápr. 30. 16:52
 8/25 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 30. 17:03
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem maguk a képek a durvák. Sokan (akárhányan, lényegtelen, hogy 20-50-80 volt) megvertek négy, azaz négy embert. A "sokból" előállítottak HÁRMAT garázdaság miatt. Tehát a többi, sok-3 csak úgy ott járt, ők nem is ütöttek, csak nézték (BŰNSEGÉDLET!), ahogyan szétvernek hárman négy embert.

Mit tenne vajon a rendőrség, ha ennek hatására mi, nemcigányok hirtelen felindulásunkból elkezdenénk a vidéket huszasával járni és minden egyes cigányt egyesével agyonvernénk? Még a családunkat is lecsuknák, hogy biztos tudtak a dologról.

2011. ápr. 30. 17:06
 10/25 anonim ***** válasza:
73%
Ez MAGYARORSZÁG itt nincs keresnivalója egy cigánynak semm!!! Vissza oda ahonnan jöttek!
2011. ápr. 30. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!