Még élnek náci háborus bünösök! Szerintetek idöben elitélik öket, mert már a töbségük 90 felett?
aki az öreg, tisztes délvidéki csendőrtisztet náci háborús bűnösnek kiáltotta ki, annak szívesen adnék egy koccot bakanccsal. nem tudom mi a f.szt képzelnek magukról ezek a zsiráfok!! mellesleg a holokauszt mai hivatalos álláspontja egyáltalán nem bizonyítható, viszont az igen, hogy pl. auschwitzban nem gázosítottak el egy embert sem, mi több, alig öltek meg valakit, a tífusz vitt el sokat.
inkább azzal kéne foglalkozni, hogy a trianoni diktátum után milyen IGAZI háborús bűnöket követtek el a románok, a szerbek, ill. az újbóli elcsatolás után (értem példának okáért, gavril olteanu lefejeztetett min. százakat; a vasgárda; hogy a többi bűnről a gyilkolás mellett ne is beszéljünk!). vagy amikor most(!), a 21.!!! században a tótok a semmiből lett országukban annyira [ide nem tudtam semmi megfelelőt kitalálni], hogy ha magyarul megszólalsz "szlovákiában", kb 500.000 ft-os bírságot kapsz, meg a focimeccseken a békés szurkolókat verik agyon, félholtra a rendőrök.
amúgy meg a kérdező egy.. pénisz. mindent elhiszel mit mondanak a tv-ben, nem jársz utána kicsit bővebben..
A komment megírásának időpontja: ma 15:54
lenne végre egy normális belügyminiszterünk és miniszterelnökünk
mi kell még?
"ha magyarul megszólalsz "szlovákiában", kb 500.000 ft-os bírságot kapsz"
Na akkor te se jártál még Szlovákiában, de le merném fogadni hogy a kuruc.info-n kívül nem olvasol semmit...
"hol vannak azok a besúgók, akik emberek ezreinek az életét tették tönkre, és emberek százait ölették meg?"
Az idősebb generáció külföldön, vagy nyugdíjas illetve halott. A fiatalabb generáció, és családjaik meg javarészt a Jobbik szavazótáborában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!