Szerintetek nem tök nagy égés Magyarország miniszterelnökének lenni?
Függetlenül attól, hogy ki az. Milyen lehet már, hogy van valami nagy világcon, amire még M.O-t is meghívják, és akkor ott van mindenféle menő országnak az elnöke, USAnak meg Japánnak, és akkor kérdezik a magyar miniszterelnököt, hogy te milyen országnak vagy a miniszterelnöke, és akkor azt mondja, hungary, és akkor kérdezik, hogy are you hungry or wtf? vagy rosszabb esetben tudják, hogy mi az a hungary, és mondjuk azt gondolják magukban, hogy jaaa ez megmagyarázza, miért ilyen ronda. meg tudják, hogy ez az az ország, ahol még mindig nem léptek túl majdnem száz éve történt eseményeken, és az embereknek max. 0 IQ-juk van, mert gondolom kölföldön az jön át a médiából MO-ról, meg még mindig Szűz Mária meg a fajgyűlölet a trendi, miközben olyan utálni a cigányokat, mintha a férgek utálnák a baktériumokat.
(Tényleg, am. észrevettétek hogy MO = EMO?)
Lécci ne töröljétek a kérfdést.
A magyarok intelligenciája azért elég dicső múltra tekint vissza. Olvass utána ha nem hiszed.
De persze ez mind a múlt.
A jelen állapotok pedig: vannak kis suttyó sulkók, ahol Magyarországot M.O-nak rövidítik, és még a helyes betűk eltalálásáért az ember fiához is vágnak egy nyelvtanverseny első helyezést. Az ilyen elmaradott, ostoba emberek pedig azt hiszik, az egész országban hozzájuk hasonló barmok legelésznek. Szintén az ilyen emberekben születhet meg a gondolat, hogy más országok vezetői lesüllyednek a Hungary-hungry szintre, és nem ismerik közép-Európát. Jellegzetes ismertetőjelük, hogy gyér angoltudásuk korlátozódik az EMO, WTF, hungry szavakra, társadalmi ismereteiket pedig önnön jelentéktelen személyükből szűrik le. Kisebbségi gondokkal küzdve az államot ostorozzák, és feltételezik, hogy példájuk nemzetközi. Ezek az emberek bomlasztják az országot. Ha elkerülöd, meglátod, hogy Mo. máris jobb hely lesz ;) És ha színvonalasabb egyetemre bekerülsz, máris látod a különbséget. A bejutás pedig úgy is menni fog, tekintve, hogy te vagy idehaza a legokosabb ember.
"azt gondolják magukban, hogy jaaa ez megmagyarázza, miért ilyen ronda" Ez volt eddigi életem legelképesztőbb találkozása a degeneráltság jelével. Egészen lenyűgöztél!
Látom, ez a kérdés jelentve már, de a kérdező értelmi képessége is jól meglátszik.
Mellesleg, ahogyan látom, itt nem csak a jobbosok
A kérdező kommentje:
"Tudom, hogy kell leírni, hogy MO (hihi), te észlényke, de úgy írok, ahogy akarok. Ilyen a liberalizmus, szóval stfu diaf."
Látom, jól be vagy füvezve. Liberalizmus - felőlem, de ha a liberálisokat égeted ezzel, akkor csak tegyed... .
"Ja és nem én szavaztam meg ezt az okos miniszterelnököt, hanem a magyar nép."
Mi van? A miniszterelnököt nem a nép szavazza meg, de hát te már csak jobban tudod... .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!