Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek nem tök nagy égés...

Szerintetek nem tök nagy égés Magyarország miniszterelnökének lenni?

Figyelt kérdés

Függetlenül attól, hogy ki az. Milyen lehet már, hogy van valami nagy világcon, amire még M.O-t is meghívják, és akkor ott van mindenféle menő országnak az elnöke, USAnak meg Japánnak, és akkor kérdezik a magyar miniszterelnököt, hogy te milyen országnak vagy a miniszterelnöke, és akkor azt mondja, hungary, és akkor kérdezik, hogy are you hungry or wtf? vagy rosszabb esetben tudják, hogy mi az a hungary, és mondjuk azt gondolják magukban, hogy jaaa ez megmagyarázza, miért ilyen ronda. meg tudják, hogy ez az az ország, ahol még mindig nem léptek túl majdnem száz éve történt eseményeken, és az embereknek max. 0 IQ-juk van, mert gondolom kölföldön az jön át a médiából MO-ról, meg még mindig Szűz Mária meg a fajgyűlölet a trendi, miközben olyan utálni a cigányokat, mintha a férgek utálnák a baktériumokat.

(Tényleg, am. észrevettétek hogy MO = EMO?)

Lécci ne töröljétek a kérfdést.

2011. ápr. 23. 22:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Persze,mert szerinted meg s kérdezték őket,hogy megtanulnak-e?Fogták és kivégezték!Nem volt ott olyan,hogy tud szlovákul,akkor megmarad!Magyar?Lelőni!
2011. ápr. 23. 22:59
 12/23 A kérdező kommentje:
Jó, de az már régen volt, és azért mi is ugyanilyen kedves dolgokat csináltunk, ha volt rá lehetőség. sajnálom tényleg, de azért ezeken már túl lehetne lépni.
2011. ápr. 23. 23:11
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nos.Akkor kezdjük az elején. Ha valaki miniszterelnök lesz, általában már eljut arra az agyi szintre, hogy baromira nem érdekli, hogy ki mit tart égőnek. A következő: Ha valaki diplomata lesz, már van annyira intelligens, hogy tisztában van azzal, hogy milyen országok léteznek. Azt a részt őszintén nem nagyon értem, hogy ha magyar, az megmagyarázza, miért ilyen ronda. A szépség egyrészt relatív, másrészt szerintem nem nemzetiség kérdése. Az a hírem van számodra, hogy mindenhol vannak olyanok, akik nem léptek túl a múlton, akik rendkívül ostobák,akik fajgyűlölők és akik vallásosak. Ez nem magyar találmány. Az meg, drága barátom, hogy helyesírási versenyt nyertél, láthatóan nem jelent semmit, mert még arra sem vagy képes, hogy nagy betűvel kezdd a mondatokat és értelmesen tagold őket. Én is nyertem versenyen és látod, nekem megy. Meg a magyar szavak értelmes használata is. És le tudok írni 15 sort káromkodás nélkül. Valahol itt kezdődik az intelligencia. Neked ehhez még fejlődnöd kell.
 14/23 anonim ***** válasza:
Nos nem olvastam végig az összes kommentet, de szerintem Magyarországnak az égő, hogy apád nem volt gyorsabb, mert akkor a plafonon száradnál. Muhahaha (gonosz nevetés)
 15/23 anonim ***** válasza:

Tudok még pár ilyen poént pl: hogy folytál le volna apád térdén.

Imádom az ilyen tuskókat, ilyenkor mindig lealacsonyodhatok az ő szintjükre :D

2011. ápr. 23. 23:13
 16/23 anonim ***** válasza:

Ez a 0 IQ elég nagy hülyeség.

[link]

Ez a 2009 -es matematika és szövegértési képességek összehasonlítása országok szerint csoportosítva.

Ebben Magyarország valamivel az átlag fölött szerepel, olyan államokat megelőzve, mint például Ausztria, Olasz- és Spanyolország.

Magyarország emellett jóval kevésbé vallásos, mint a állam, és nem is rasszistább náluk.(még akkor is, ha néhány ember ezt akarja itt elhitetni)

Nemzetközi viszonylatban a magyar nőket kifejezetten szépnek tartják, emellett szegények sem vagyunk, egy főre eső GDP tekintetében (becsléstől függően) a 30.-40. helyen vagyunk a föld közel 200 országából.

Emellett, nem a 100 évvel ezelőtti eseménnyel vannak gondok.

Azért van még mindíg napirenden a kérdés, mert jelenleg is, több, mint 2 000 000 magyar nemzetiségű ember él azokon a területeken és gyakran a többség erős ellenszenvet táplál irántuk.

2011. ápr. 24. 00:11
 17/23 anonim ***** válasza:
politikusnak lenni is önmagában nagy ciki,de hát sok gerinctelen féreg van a világon
2011. ápr. 24. 10:09
 18/23 anonim ***** válasza:

"ha határon túl laknék. tudod mit csinálnék? szépen megtanulnék szlovákul és nem csinálnék ebből ügyet."

Jah, mert szerinted a szlovák miniszterelnök nem égeti az országot.

Szánalmas vagy kérdező...

"Lécci ne töröljétek a kérfdést."

Ezzel elárultad, hogy ezt a kérdést csak provokálásnak szántad, de mi nem ülünk fel ilyen hülyeségeknek.

Mellesleg szerintem az amerikainak lenni égőbb.

http://www.youtube.com/watch?v=CD2LRROpph0

http://www.youtube.com/watch?v=7DwT_2QQU64

2011. ápr. 24. 13:27
 19/23 anonim ***** válasza:

Pillanatnyilag KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKNEK lenni nagyobb égés. Akár át is nevezhetnék ezt a pozíciót a "Nemzet S.ggnyalója" névre. Nyali Pali tökéletesen lejáratta ezt a jobb sorsra érdemes címet...

Pedro

2011. ápr. 24. 13:56
 20/23 anonim ***** válasza:

Ez meg milyen hülye kérdés itt?

Egy - két, 'szóviccet' magyaráz, de hát még ez sem sikerült a kérdezőnek.

Ha valaki beszól, akkor oké, de legalább legyen értelme neki, nem úgy, mint ez.

A 0 IQ-ás, meg olyan, mintha a főnököt lehülyézi valaki. Igen, a főnököt, amikor a dolgozó belesem tud gondolni, hogy mi mást tesz a főnök - lenne ő a helyébe, két perc alatt feladná.

Amúgy ha már itt tartunk: a kérdezőtől megtudnám, hogy van-e E kategóriás jogsija, vagy mozdonyt tud-e vezetni? Csak azért, mert ezek szerint, könnyű, ha így van, akkor miért nem teszi meg? Vagy legyen repülőgép pilóta. Neki úgyis kell az angol és sok helyre eljut. Ajánlhatnám a külföldi légitársaságokat, oda is lehet jelentkezni és igen, ki lehet olyant fogni, ami M.o. közelébe sem jár.

2011. ápr. 24. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!