Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek is nagyon szomorú?

Szerintetek is nagyon szomorú?

Figyelt kérdés

miért csak én gondolkodom úgy, hogy a sok nyomorult szarság helyett amire a kormány költ.. elkezdeném pl a teherlerázást(most csak mondtam valamit) ahogy az ókorban tették ezt.. minden embernek kifizették az adósságát az ókori hellászban... és az az

ókorban volt... vagy ténylegesen kéz pénzel segítenék az embereken, miért ilyen hataloméhes kapzsi nyomorult mindenki? csak a saját hasznukat nézi az összes...

fiatal srác vagyok, de felfogom, hogy mi történik körülöttem.. és a fiam vagy a lányom vagy az unokáim ebbe a szarságba fognak beleszületni? ismerek egy idős hölgyet 70ezer a nyugdíja és 50ezer a rezsi!

2011. ápr. 20. 18:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ebben az országban ezer éve ez megy. Nem véletlenül indult innen a történelem során számtalan migrációs hullám. Nem véletlenül érvényesültek magyarjaink elsősorban külföldön.

Évszázados tanulság, hogy aki boldogulni akar, annak el kell menni egy olyan külföldi országba, ahol érdemes dolgozni.

2011. ápr. 20. 21:29
 12/12 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Én még fiatal vagyok még csak 14 mindenki mondja menjek el nem éri meg itt élni na de mi van akkor ha én szeretem ezt az országot? mi van ha én itt szeretnék élni? Én itt akarom hogy jó legyen és jól éljek nem máshol.Magyarnak születtem...
2011. ápr. 21. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!