Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek is nagyon szomorú?

Szerintetek is nagyon szomorú?

Figyelt kérdés

miért csak én gondolkodom úgy, hogy a sok nyomorult szarság helyett amire a kormány költ.. elkezdeném pl a teherlerázást(most csak mondtam valamit) ahogy az ókorban tették ezt.. minden embernek kifizették az adósságát az ókori hellászban... és az az

ókorban volt... vagy ténylegesen kéz pénzel segítenék az embereken, miért ilyen hataloméhes kapzsi nyomorult mindenki? csak a saját hasznukat nézi az összes...

fiatal srác vagyok, de felfogom, hogy mi történik körülöttem.. és a fiam vagy a lányom vagy az unokáim ebbe a szarságba fognak beleszületni? ismerek egy idős hölgyet 70ezer a nyugdíja és 50ezer a rezsi!

2011. ápr. 20. 18:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nagyon sok nyugdijas igy él. Szörnyü, de még az is szörnyû, ha az unokàknak nem tud venni, vagy adni akkor màr mindennek el van mondva. Nem értem!
2011. ápr. 20. 18:57
 2/12 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem ez az oldal nem panaszfórum, mert ebben a kérdés konkrétan semmi. Sok szomorú dolog van, de ha csak azokkal törődsz meg is érdemled.
2011. ápr. 20. 19:00
 3/12 anonim ***** válasza:
75%

Örülök,hogy egyel több embert üdvözölhetek a tisztán látók világába.

Most,hogy felébredtél azzal kezdem,hogy köszöntelek a kapitalizmusban ahol a pénz van a központban és nem az,hogy az embereknek mi a jó.

Jajj hogy választás előtt nem ezt ígérték?Hát az akkor volt.

Semelyiket nem érdekli ,hogy él meg valaki havi 65-70 ezerből,csak az a lényeg hogy nekik meg legyen a 1,5 millió.

Egyébként igazad van.Terrorelhárítás helyett a hiteleseket kéne támogatni(persze csak amelyik rászorul).Ez egy jó ötlet.

2011. ápr. 20. 19:00
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

A minimálbér tréfa, de nem viccnek szánták,

A nyugdíj az késhet, de az adód azt várják,

A szomszédon látom, túlfeszült a kötél,

Joghurtról ne álmodj, örülj, hogy van kenyér,

Szemet szemért, a látásmód igencsak ózsdi,

Hogy él egy budai, nézd meg hogy él egy ózdi,

Magyar foci helyett, lehet, pár kórház kéne,

Kampányplakátok helyett rendőr a térre,

Hogy ne verjék halálra egyszülött fiad,

Fényes nappal, itt a bűnöző nem riad

Meg semmitől senkitől, de ha magamat védem

És meghal, akkor a jövőmet rács mögül nézem,

Erre mit szólna Hofi, ebből hogy lesz komédia?

Hogy te mehetsz a pics@ba, de a képviselő fia,

Lép le a húgoddal, aki egy Audiból integet,

Magyarország 20011, mifelénk így megy ez...

(FankaDeli)

Sajnos nagyon igaza van. :-(

2011. ápr. 20. 19:24
 5/12 anonim ***** válasza:
Ez van sajnos.. Haveromék úgy vannak, hogy odaköltözött hozzájuk a nagyi, mert külön-külön nem tudnak megélni. 6X éves nagyi-4X éves anyuka és a 23 éves srác egy panelban. Képzelheted mekkora élmény lehet..
2011. ápr. 20. 19:26
 6/12 anonim ***** válasza:
38%
miért a gyurcsánynak jobban örültetek?
2011. ápr. 20. 19:36
 7/12 anonim ***** válasza:
Hogy jön ide Gyurcsány? Azt is sikerült kitakarítanunk, ezeket is ki fogjuk.
2011. ápr. 20. 19:40
 8/12 anonim ***** válasza:
47%
akkor ti kit szeretnétek shiffert vagy kit?
2011. ápr. 20. 19:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Én abban reménykedek, hogy egyszer sikerül a gyermekemnek és nekem kijutni külföldre.Annyira vágyom már el innen!Amúgy ebben az országban nem is érdemes gyermeket vállalni már, a körülmények miatt!
2011. ápr. 20. 19:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem értek hozzá, csak találtam ezt az írást.

"Európai Gazdaságélénkítő Terv

Az Európai Gazdaságélénkítési Terv az EU GDP-jének 1,5 százalékát, vagyis mintegy 200 milliárd eurót használna fiskális ösztönzőként. A pénz legnagyobb része a tagállamok költségvetéséből tevődne össze, a Bizottság ugyanis arra kéri az EU 27 kormányát, hogy GDP-jük 1,2 százalékával, vagyis összesen 170 milliárd euróval járuljanak hozzá a gazdaság beindításához. A fennmaradó részt, vagyis mintegy 30 milliárd eurót, az EU saját költségvetéséből, illetve az Európai Beruházási Bank forrásaiból állná. "

Namármost ha 200 milliárdot elosztanánk európa lakosságával akkor mindenki milliomos lenne. Csakhát az elosztás....... azzal van a baj. Szerintem ez lenne az igazi gazdaságélénkítés:)))

2011. ápr. 20. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!