Mi a véleményed az új alkotmányról?
Figyelt kérdés
Az LMP és sz MSZP nem volt jelen a Jobbik hazaárulózott.2011. ápr. 19. 20:45
2/9 anonim válasza:
A Jobbiknak kivételesen igazat adok.
3/9 anonim válasza:
Ha valaha az életben adott lesz egy másik pártnak a 2/3 akkor azonnal úgy is le fogják váltani.
Az LMP-t és az MSZP-t most részben meg tudom érteni, hisz nem foglalkoznának úgy se velük.Bár ettől még aktívan tiltakozhattak volna az utolsó percig.
A Jobbik jogosan hazaárulózott.
4/9 anonim válasza:
Nem vagyok olyan bátor, hogy véleményem legyen arról, amit nem ismerek.
Sok véleményt hallottam ismerősöktől, de azt tudom, hogy egyikük sem olvasta.
5/9 anonim válasza:
És mért nem olvasod el?
Egyetértek a Jobbikkal.
6/9 anonim válasza:
Amit nem olvastam el teljes egészében arról nem mondok véleményt. Amit olvastam róla portálokról, azzal egyet értek.
7/9 anonim válasza:
Sunyi narancsos alkotmány, amelyet a Fidesz 8 évi hazudozása, balról beelőzése és éles jobbkanyarja előzött meg. Vakondok készítették vakondoknak, ennyit is ér. Nincsen mögötte semmilyen nemzeti konszenzus, és 1-2 millió orbánhívőn kívül nem is lesz rá büszke senki.
8/9 jamesbond válasza:
Ilyen gyalázatos tákolmány egy demokratikus jogállamban nem jöhetett volna létre. Ez egy egypárti diktátum, és nagyon sok munka lesz a demokratikus köztársaság helyreállítása.
9/9 anonim válasza:
A legmegnyugtatóbb talán, hogy Mo. hivatalos fizetőeszköze immáron alkotmányban rögzítetten is a forint marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!