A hunok tényleg megtámadták Kínát?
Valamelyik nap mondta az ismerősöm ,hogy Attila korában a hunok megtámadták Kínát de nemtudta alátámasztani azt mondja hogy ő is úgy hallotta. Lehet ennek valami valóság alapja ?
+1 kérdés
A szfinxet mér hívják hun atyának ?
"A Szfinx-et a görögök nevezték el Szfinxnek, de miután az legalább 12000 - 15000 évvel ezelőtt készült, akkor nem nevezhették úgy. "
Forrás? Mert az nem forrás, hogy a sziriuszi történészek azt mondták.
a C izotópos vizsgálatnak még elhinném, de akkor is meglepődnék.
Amúgy igen, megtámadták.
"Hogy HUN-nak nevezik azért van mert a szkíta-hun népek jelentek meg legelőször a történelem szinpadán "
Nem is igaz, mert az egysejtűek jelentek meg.
,,A Szfinx-et a görögök nevezték el Szfinxnek, de miután az legalább 12000 - 15000 évvel ezelőtt készült, akkor nem nevezhették úgy. Hogy HUN-nak nevezik azért van mert a szkíta-hun népek jelentek meg legelőször a történelem szinpadán ( a görögök és a zsidók előtt ) ezért feltehetően ők (is) nevezték el azt. ( Az egyiptomiak is a hunok rokonai voltak )
"
Én csak azt nem értem, hogy lehet ekkora marhaságot leírni.
"Hogy HUN-nak nevezik azért van mert a szkíta-hun népek jelentek meg legelőször a történelem szinpadán "
Nem is igaz, mert az egysejtűek jelentek meg.
Na, megjelent az ügyeletes balliberális tahó és egyben szociáldarwinista.
"Én csak azt nem értem, hogy lehet ekkora marhaságot leírni."
Ez nem marhaság, hanem részedről óriási fokú tájékozatlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!