Mi lesz a valláskritikával és az ateizmussal M. o. -on egy "istenes és keresztényes" alkotmány elfogadása után?
"el tudom képzelni, hogy a házasságtörés köztörvényes bűncselekménnyé váljon illetve a házasságon kívüli házas élet (mókás így leírva) is bekerüljön a letöltendővel büntethető bűnök közé."
Én meg nem tudom elképzelni, mert ez sértené az Általános Emberi Jogok nyilatkozatát és nem elég, hogy kib*sznának minket az EU-ból, de még szankciókat is bevezetnének ellenünk. Még Ukrajnában sincsenek ilyen törvények, pedig azért ott elég sok a vallásos ember és olyan távol van az EU-tól politikailag, mint ide Vlagyivosztok!
Ez nem más, mint Fidesz-ellenes félelemkeltés, nem hiszem el, hogy felnőtt emberek ilyen hülyeségeket agyalnak.
Félreértések végett: Nem vagyok Fideszes, de bosszant már a Fidesz irracionális démonizálása.
A Fideszt nem kell démonizálni, démonizálta már magát, elég a visszamenőleges törvénykezésre gondolni.
Egyébként törekednek, sőt meg is valósították a kizárólagos hatalomgyakorlást, ami ellen minden állampolgárnak kötelessége lenne fellépni.
Csak senki sem mer..
"miért nem foglaljuk bele a buddhistákat,hindukat,siitákat,szunnitákat,zsidókat,"
Azért mert ez Európa, nempedig Ázsia. Itt semmi hagyománya nincsen a felsorolt vallásoknak, kivéve a zsidónak, de zsidó állam sohasem létezett, csak az ókori meg a mai Izrael, ami pedig Ázsiában van.
"Lesz elsődleges, meg másodlagos állampolgár."
Bocs, de nemzetünk egyértelműen legfőbb nyelvművelője szerint ezt így kell írni:
"Lessz elsőd leges meg másod lagoss álampolgár."
Félig-meddig.
De én már 4 éve pofázom a környezetemnek, hogy a Fidesz vissza fogja hozni a kötelező sorozást, hogy ezzel is csökkentse a munkanélküliségi adatokat.
Hát nem igazam lesz még a végén?
"Szerinte (Pósán László debreceni fidesz) a honvédelemben muszáj visszahozni a minimális kiképzést,"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!