Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ez az ember normális?

Ez az ember normális?

Figyelt kérdés

[link]

Tulajdonképpen nem csak róla van szó, hanem a kollégáiról is. Az összes ilyen jellegű oldal ismeri egymást és ugyanaz a látogatók köre. Szóval az illető rögeszméje, hogy az olajhozam-csúcs után jön az összeomlás, de nem ám kicsit, hanem egészen vissza a vadászó életmódig. Az egyik renitens ottani válasza:

"Abban igaza van, hogy a mai állapot fenntarthatatlan, de rózsaszín jövőképe esélytelen. Nincs “fenntartható ipari társadalom”."

Mi az hogy nincs? Talán az agrár társadalom a csúcs, vissza a földekre?

Az ilyen ember miért nem költözik vidékre?

Unom már az ilyen destruktív embereket, ha nem peak-oil, akkor globális felmelegedés, aszteroida, bibliai végítélet és apokalipszis, eurábia, cigány Magyarország, stb...

De a prímet azok viszik akik szerint az emberi fajnak ki kellene pusztulnia.

Ti mit szóltok ehhez?

2011. márc. 28. 23:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

ma 11:26

Külön-külön amiket írt, hülyeségek, és ettől függetlenül is komolytalan, aki a zeitgeistra hivatkozik.

2011. márc. 30. 15:34
 22/25 anonim ***** válasza:
Azért az hozzáteendő, hogy számodra.
2011. márc. 30. 17:04
 23/25 anonim ***** válasza:

Hát jól szétszedtétek azt amit írtam.

Csak pár Zeitgeist filmet néztem a kapitalizmusról és a pénzpiacról szólót, tehát nem tudom a többiben mi van, de ezekben van igazság. Nem vagyok zeitgeistista, csak nem hiszek el mindent amit a médiában mondanak.

Úgy gondolom 7milliárd ember igen népes tábor, és a világ egyik felén megy a dőzsölés addig a másik felén éheznek. Nem fogja eltartani a bolygó őket, ha kifogynak az ivóvízkészleteink, ha drasztikusan beindul az elsivatagosodás, ha tovább pusztul a tengerekben élő halak állománya, és ha mi nem hagyjuk abba a műtrágyázást, az égetéses földterület szerzést stb.

A klímaváltozás tény! Lehet, hogy nem az ember a hibás a beindulásáért, mert egyébként is változik az éghajlat, de hogy ilyen sebességgel nem megy végbe magától az biztos, hiszen 50 alatt hatalmas változások álltak be a Földön (gleccserek olvadás, az északi sark széttöredezése, az Antarktiszt fedő jégtáblák megrepedezése, a vándorló fajok szokásainak megváltozása, stb).

Sajnos igen rosszak a kilátásaink akár tetszik akár nem, és a legrosszabbra kell felkészülni:-(

2011. márc. 30. 21:04
 24/25 A kérdező kommentje:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 03-30 21:04

A Zeitgeist egy rakás szar! Nem értek az amerikai jegybanki szabályozáshoz, de olyat állítani, mint a filmben, hogy a FED a pénzkreálás címén megvásárolt állampapírok kamatai és az általa kihelyezett hitelek kamatai különbségével mintegy lenyúlja az államot és az embereket, a legnagyobb blődség amit valaha halottam. Direkt utána néztem, hogy van ez odaát és azt találtam, hogy a törvény rögzíti, hogy az így szerzett kamatnyereséget a jegybank köteles az államnak visszautalni!!!!

Ez az egész Cájtgájszt egy néphülyítés!

2011. ápr. 3. 14:30
 25/25 anonim ***** válasza:

21:04

"Nem vagyok zeitgeistista, csak nem hiszek el mindent amit a médiában mondanak."

A zeitgeist nem média? De.

"Úgy gondolom 7milliárd ember igen népes tábor, és a világ egyik felén megy a dőzsölés addig a másik felén éheznek. Nem fogja eltartani a bolygó őket, ha kifogynak az ivóvízkészleteink"

Szerinted az ivóvízkészletek valami palackokban vannak? Egyszer csak elfogynak és bumm?

"A klímaváltozás tény! Lehet, hogy nem az ember a hibás a beindulásáért"

1) Nem tény.

2) Tényleg nem biztos, hogy az ember felelős érte.

3) Még ha tény is, nem biztos, hogy baj. A 11. században sokkal melegebb volt, mint most, és egész jól elvolt vele Európa. Angliában borvidékek voltak, Grönland zöldellő táj volt, kb. mint ma Írország.

2011. ápr. 3. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!