Örökbefogadnál/támogatnál egy cigány családot, hogy jobb legyen a sorsuk?
igen ,de csak hogyha dolgos család nem olyanok mint az átlag.
Én is ismerek nagyon rendes roma családot,dolgoznak keményen és nevelik a gyerekeket ,de ők is szégyenlik a hovatartozásukat.
Én már nem támogatnám őket.
Gyerekkoromban volt egy barátom(cigány) és tök jó barátok voltunk folyton ott aludt nálunk együtt játszottunk,de miután 13-14 éves lett egyszerűen megváltozott és ellenséges lett.Cigizett,lopott,verekedett stb...
Egyszerűen vérükben van ez a mocskos szokás.Nem támogatni kell őket hanem kordában tartani.Amerika csinálja jól.Van a négereknek egy negyedük(kerület) és ők ott igazából azt csinálnak amit akarnak nem foglalkozik velük úgy a rendőrség,de ha a kerületükön kívül csinálnak bármi bajt akkor a rendőrség nem kérdez hanem üt.
Itt is azt kéne.Budapest mellet fölállítani nekik egy várost és ők ott lopkodhatnak élhetnek mocskosan randalírozhatnak,de ha mondjuk már egy másik városban csinálja ezt akkor tarkón lehet mondjuk lőni vagy valami másik elrettentő dolog,hogy a bűnözés még csak eszükbe se jusson.
UI: Nem vagyok egy " Internet-náci vagy ilyesmi" és rasszista sem.
Villanyszerelő barátomat elhívta egy cigó, mert "ha a Lujzám felcsukja a komrába' a villanyt, a tévében kicsuklik a kép."
Elment javítani, előtte kérdezte a piszkos anyagiakat.Megrendelő felháborodva közölte, hogy mit képzel, cigánynak pénze harmincadikán?
Cimborám egyezséget kötött vele. Miután zenész cigány volt, addig amíg ő a villanyt szerelte, (jól elhúzta az időt), Kálmánnak a teraszon, az augusztusi napsütésben cimbalmoznia kellett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!