Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogy reagálnátok, ha a Jobbik...

Hogy reagálnátok, ha a Jobbik kiesne a parlamentből és a kurucinfó is befejezné működését?

Figyelt kérdés

Láttam egy jó dokumentumfilmet az HBO-n. A címe, ha jól emlékszem: "A jobboldali amerikai esete az elnökválasztással"

Abban aztán mutattak pár furcsa reakciót. Azért a jobbikosokhoz szól a kérdés, mert leginkább ők "remény-orientáltak"

És mit tennétek, ha spontán elkezdene a kormány liberális törvényeket hozni?

Nem provokáció akar lenni, engem mindig érdekelt a tömeg reakciója váratlan helyzetekben.

2011. márc. 22. 00:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

1. A Jobbik nem fog kiesni a parlamentből, inkább egyre

erősebb lesz.

2. A kuruc.info pl. a "Cigánybűnözés" címszó alatt csak és kizárólag az igazságot, a realitást írja le cikkeiben, sőt annak is csak egy kis töredékét. Valós és súlyos problémákra világot rá, nem pedig riogat és hisztériát kelt, mint azt előttem néhány agymosott gyökér írta, elferdítve az igazságot.

2014. jan. 14. 23:40
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát, a mérések szerint nem növekszik, csak stagnál. Igaza lett vmelyik válaszolónak egy másik kérdésnél: a Jobbik az előző választáson elérte a maximumát. Van egy biztos tábora, de az nem tud növekedni.
2014. jan. 16. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!