Hogy beszélhetném le több ismerősömet a zsidó összeesküvés-elméletekről?
Az egyik pl. olyan dolgokban is hisz félig-meddig, mint pl. teremtéstudomány, asztrológia. Próbáltam neki interneten mindenféle dolgot mutatni, de egyiket se tartotta megbízhatónak, mert szerinte sok rajta a kamus dolog.
Az apám mondjuk valamivel rosszabb, szerinte a zsidók tették tönkre a jól működő kommunizmust, mert akkor bárki mehetett nyaralni, nem kellet devizahiteleket felvenni (csak keményen túlórázni), csak a zsidók kipécézték a keleti blokkot és kölcsönöket vetettek fel velünk.
Olvastam már sok ilyet. Mindegyikből ordítottak az érvelési, szerkesztési és logikai hibák.
És ha tényleg létezik az az összeesküvés (lehet zsidó/szabadkőműves/illuminati/mittudomén), akkor miért tudtad nekem belinkelni? :P
Javrik Csaba:
Mivel tudod alátámasztani?
Csaba: Én nem így vettem észre. Nagyon sok ellenpéldát tudok. Annyi, hogy pillanatnyilag választ ad bizonyos kérdésekre, amit meg sokan elhisznek.
A szabadkőművesség is gyakori céltáblája a konspirációs elméletek szülőatyjainak, de semmi köze nincs a világuralomhoz pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!