Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogy beszélhetném le több...

Hogy beszélhetném le több ismerősömet a zsidó összeesküvés-elméletekről?

Figyelt kérdés

Az egyik pl. olyan dolgokban is hisz félig-meddig, mint pl. teremtéstudomány, asztrológia. Próbáltam neki interneten mindenféle dolgot mutatni, de egyiket se tartotta megbízhatónak, mert szerinte sok rajta a kamus dolog.

Az apám mondjuk valamivel rosszabb, szerinte a zsidók tették tönkre a jól működő kommunizmust, mert akkor bárki mehetett nyaralni, nem kellet devizahiteleket felvenni (csak keményen túlórázni), csak a zsidók kipécézték a keleti blokkot és kölcsönöket vetettek fel velünk.

2011. márc. 21. 15:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Egyszerűen hülyék az emberek,kommunizmusról meg annyit,hogy valóban lehetett sok mindent csinálni,ez is okozta a vesztét.Amúgy rész igazság van a dologban,mert vannak csoportok akik mindenféle hülyeséget csinálnak de ez alapján nem lehet egy teljes népet elítélni.Annyit csinálhatsz amit eddig is,hogy mutogatsz dolgokat nekik de ha leszarják nem sok mindent tehetsz.
2011. márc. 21. 15:26
 2/13 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasd el ezt. Ha még ezután is le akarod őt beszélni, akkor már képes leszel megtenni.

2011. márc. 21. 16:10
 3/13 A kérdező kommentje:

Olvastam már sok ilyet. Mindegyikből ordítottak az érvelési, szerkesztési és logikai hibák.

És ha tényleg létezik az az összeesküvés (lehet zsidó/szabadkőműves/illuminati/mittudomén), akkor miért tudtad nekem belinkelni? :P

2011. márc. 21. 16:50
 4/13 Javrik Csaba válasza:
48%
Sajnos nem birod lebeszélni mert létező dologról van szó
2011. márc. 21. 20:57
 5/13 anonim ***** válasza:
Javrik Csaba ezt te tudod bizonyítani is, vagy csak azt mondod, amit hallasz(/hallani szeretnél)?
2011. márc. 21. 21:02
 6/13 A kérdező kommentje:

Javrik Csaba:

Mivel tudod alátámasztani?

2011. márc. 21. 21:32
 7/13 Javrik Csaba válasza:
Igazán bizonyiték nincs rá de nem csak hallomás hanem van benne némi valós érték is ugyhogy nem csak Kati néni és Erzsike néni pletyiéből következtetem erre.
2011. márc. 22. 19:30
 8/13 A kérdező kommentje:

Csaba: Én nem így vettem észre. Nagyon sok ellenpéldát tudok. Annyi, hogy pillanatnyilag választ ad bizonyos kérdésekre, amit meg sokan elhisznek.

A szabadkőművesség is gyakori céltáblája a konspirációs elméletek szülőatyjainak, de semmi köze nincs a világuralomhoz pl.

2011. márc. 22. 19:47
 9/13 anonim ***** válasza:
Sehogy mert van.Nézd meg a parlament név sorát.Vagy a riportokat pénzközeli forrásnál.
2011. márc. 22. 19:56
 10/13 A kérdező kommentje:
És mondta-e bármelyik bankár vagy politikus, hogy a zsidók elfoglalták az egész világot és mindent ők irányítanak?
2011. márc. 22. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!