Ki fogja megnyerni a történelmet?
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:54
Jó, de akkor ilyen alapon örök háborúra van kárhoztatva az emberiség. Plusz:
1)Nemzeti struktúrában nem olyan hatékonyak egyes dolgok, mint uniókban: például az űrkutatás, ha nem lett volna USA, akkor ma nem mondhatnánk, hogy ember járt a Holdon.
2)Világvége, olyan fegyverek fejlesztését teszi lehetővé a tecnhikai fejlődés, hogy egyszerűen a Föld létét veszélyezteti. Most nem az atombombákról beszélek. Hanem amit a modern tudomány "kitermel". Ha több kézbe kerül ilyen fegyver akkor az veszélyt jelent.
Én amúgy annyira nem hiszek az eu szétesésében. Mi jönne utánna? Bejönnének az oroszok, kínaiak. A nemzetállamok önmagukban gyengék. Vagy vegyük például az USA szétesését. Ilyen alapon akkor az összes rohadt nemzetállam essen törzsekre, sőt inkább klánokra.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:46
Szerintem a Kínaiak tuti nem. Ahhoz szerintem még túl sok játékos van, hogy egyetlen szereplő taroljon. Majd ha letisztul a terep és a Kínaiak beolvasztották az egész Dél-Kelet Ázsiai régiót, Mongóliát és Japánt valamint az USA az egész Észak-Amerikai kontinenst, az EU az egész Európai kontinenst az oroszokkal együtt. Utánna szerintem már könnyebb jósolgatni.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:19
És az oroszok nemzetállam????? A nevében benne van! Orosz Föderáció! És akkor még szovjetunió volt, ami megint más kategória. A nemzetállam gyenge és kevés erőforrással rendelkezik ilyen dolgokhoz.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:23
Én nem mondtam, hogy az USA nemzetállam.
"Természetesen a szittya-maghar nemzet!"
Akik a Szíriuszról jöttek mi? :D
A kérdésre válaszolva: remélem soha nem fog eljönni az az idő amikor csak egy marad. Az olyan valóságshow-s lenne. És persze olyan egyforma. Szerintem a világ úgy jó ahogy ma van: sokszínű, ha elmész a bolygó másik felére mintha egy másik világban járnál, más népek, más szokások, más ruhák, más kaják. Éppen ez a szép benne, hogy mindig találhatsz benne valami újat, valami ismeretlent.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:51
Ez anélkül is megtörténne, hogy csak egy maradna! A kultúrák hatnak egymásra, már nincs olyan mint régen, hogy mesés Kelet! Azóta mi is és ők is hatással voltak ránk. Ez olyan steril, hogy mindenki ugyanolyan marad. Régebben amíg el lehetett különülni a világméretű folyamatoktól és nem ismerték a világot - és nem volt tömegkommunikáció, tömegközlekedés - addig ezt meg lehetett őrizni, ma már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!