Ki megy a március 15-ei a tüntetésre?
Én és még szerintem kb 30-40 ezer ember.
Azért annyi nem,inkábbcsak 20-30 ezer.
Fegyvert fogtok?
A rendőrségtől ne kérjetek,nem adnak!Menjetek a feketepiacra!:D
Kb. 30.000Ember ordítja az Orbán takarodj-ot,aztán azt veszik észre,hogy a Parlament tetejéről lövik a tömeget!
Ijen ne legyen soha többé!!!
Én maximálisan egyetértek a tüntetésekkel. Ha valaki akarja mutathassa meg egy adott dologért való kiállását.
Viszont itt sajnos pont is kerül a mondat végére.
30-40ezer ember egyszerűen túl kevés ahhoz hogy eredményt érjen el egy egész országot érintő kérdésben.
A tömegbe lövetést kissé abszurdnak tartanám...
Ugyan már !! Térjünk vissza a realitás talajára. Ez a Magyar Köztársaság 2011-ben. 30-40 ezer helyett jó ha 3-4 ezer ember elmegy. Ha esik az eső 3-4 száz.
Aztán a szabad sajtó meg nem győzi majd minden szögből fotózni, meg photoshoppal retusálni a tömeget, hogy többnek tűnjön.
Kicsit magukba kéne szállni a firkászoknak, és az igazat leírni hitelesen. Hányinger ahogy a cikkek címe meg a mögöttük lévő tartalom kinéz. Nincs objektív tájékoztatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!