Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A cigányok megint alkottak,...

A cigányok megint alkottak, vélemény?

Figyelt kérdés

[link]

(Tudom hogy kuruc.info-s a hír de az FH is közzétette csak ott nem találtam a cikket.)

2011. márc. 8. 11:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

én éltem 10 évet Miskolcon, ebből 3at az Avason, úgyhogy nem kell magyarázni a viszonyokat.

viszont akkor is az a véleményem, hogy ez a bácsi nem hős és főleg nem mártír. azt hitte, hogy két kiskölykön majd ő jól megmutatja, mekkora férfi. és jól ráb@szott. megérdemelte.

2011. márc. 8. 12:20
 12/19 sz12 válasza:
100%
Persze tudjuk, hogy az idősebbek milyenek, de azt, hogy megérdemelte nem hiszem, sőt.
2011. márc. 8. 12:23
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Aki állat módjára viselkedik, annak ne legyenek emberi jogai! Ez a véleményem.
2011. márc. 8. 12:26
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem csak állat módjára viselkednek hanem azok is.
2011. márc. 8. 12:28
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"tegyük a szívünkre a kezünket.

mindannyian ismerjük az ilyen fajta vén sz@rokat, akik bezzeg az én időmben és a koromnak kijár a tisztelet alapon úton útfélen beszólogatnak mindenkinek, főleg olyanoknak akiktől nem számítanak visszaszólásra.

most legalább elkenték a száját az öregnek."

Fiatal én is voltam. Hülye én is voltam. Mégsem vertem meg egy idős embert sem, akkor sem, ha megérdemelte volna. Vajon miért nem???

2011. márc. 8. 14:45
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

"Vajon miért nem???"

mert nyúl voltál?

de te is azt mondod, hogy megérdemelte volna. akkor miről beszélgetünk?

2011. márc. 8. 15:20
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha a te apukádat/nagyapádat stb. vernék meg azért, mert szokásához híven "kötekedett", akkor is egyet értenél?

Nem azt mondjuk, hogy kötekedni jó dolog, de intelligens ember egy ilyen szitut nem veréssel rendez le. Max. csinálja tovább pl. a rágózást ( mondjuk ha abba hagyja a durrogtatást sem hal bele) és kész. Ez lenne a normális viselkedés. De drága tezsvíreinktől normális viselkedésre nem lehet számítani. Ez állatokra jellemző. Csúnyán rám mordul a másik kutya és nekimegyek.

2011. márc. 8. 15:24
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Kakastollas csendőr kell , puskával és gumibottal, ha több kettőnél lőjön bele az ilyenekbe ...önvédelemből.Mindjárt visszább fognák magukat a nagyarcúak akármilyen színű is legyen a bőrük.

Ha tűrjük , h rászarjanak a fejünkre rá is fognak ha nem másért akkor szórakozásból.

Valahogy visszább kellene venni arcból egyeseknek mert azt hiszik , h nekik már bármit lehet büntetlenül.

2011. márc. 8. 16:31
 19/19 anonim ***** válasza:

Elég szomorú, hogy ilyen megtörténik.

Kérdem én az a 20 ember dolgozik-e? Mert furcsa, hogy úgy ráért mindenki, hogy azon nyomban odajött.

Nagyon sajnálom, de a cikk abszolút cigányellenes, már a címe is.

Kérdem én egy magyar sem védte meg azt az 59 éves embert.

Hát, nekünk is van még fejlődnünk, hiszen a cigányokban több az összetartás mint bennünk.

Mi is tanulhatnánk tőlük pár dolgot.

Vannak rendes cigányok is, de tudjuk mi a helyzet, alulról nehéz feljebb menni, hiszen a család nagy húzó erő. Nekünk magyaroknak kéne segíteni és nyitottabbnak lenni.

Zárásként, engem is ütött meg cigány, mert önbíráskodó volt, és persze nem volt oka.

Megbocsájtás és szeretett ez nagy erő.

2011. márc. 10. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!