A cigányok megint alkottak, vélemény?
(Tudom hogy kuruc.info-s a hír de az FH is közzétette csak ott nem találtam a cikket.)
Á, tényleg nincs c.bűnözés. Minden normális emberre jellemző, hogy egy ilyen piti ügy miatt nekimegyünk a másiknak, ráadásul odahívjuk az egész családot.
A magyaroknak is így kellene. Ha hozzászól vagy ránéz egy c., odahívni azonnal húsz magyart és adni neki.
Nevetséges stílusban megírt cikk. A címben az áll, hogy 20 cigány vert félholtra egy bácsit.
A későbbiekben kiderül:
- Hárman bántalmazták
- 8 napon túl gyógyulóü sérüléseket szerzett a férfi
Különben már a cím elolvasása után sem vártam objektív megközelítést (rászólt két retekre).
Persze a puszta tények is elég elszomorítóak, nyilván komolyabb törvényekre, nagyobb közbiztonságra lenne szükség, de semmiféleképp se ennyire szubjektív, elfogult és szennyes forrásból szerezd a tudásod.
nem mintha védeni akarnám a cigányokat, bezárni őket, a kulcsot meg eldobni, de azért "miközben mögötte egy fiatal lány és fiú számára zavaró módon rágógumizott."
tegyük a szívünkre a kezünket.
mindannyian ismerjük az ilyen fajta vén sz@rokat, akik bezzeg az én időmben és a koromnak kijár a tisztelet alapon úton útfélen beszólogatnak mindenkinek, főleg olyanoknak akiktől nem számítanak visszaszólásra.
most legalább elkenték a száját az öregnek.
Hát én már nem tudom...
Egyszer a barátommal jöttünk haza az egyik budapesti buszon. Volt fent 2 c.. cigiztek. A buszon volt kisbaba is meg jó pár ember. Pont elénk ültek le.. Barátom rájuk szólt SZÉPEN, h legyenek szívesek eloltani( szépen szólt, megtehette vna csúnyán, de nem tette.)
Erre elkezdtek pofázni stb.. Leszálltunk erre leszálltak ők is. Erre kirántották a sokkolót. Barátomat úgy húztam el, ne balhézzon.( mert a sportkarrierjébe is kerülhetett vna...)
Ennyit róluk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!