Szükségünk van ennyi diplomásra amennyit képeznek nálunk?
Nincs.
Az a baj hogy már mindenki diplomára akar menni mert szégyenlik a kétkezi munkát.Pedig lehet,hogy jobban megélnének belőle.
Ez persze nem csak a felvételizők hibája, emelni kéne a ponthatárokat.
mért akar mindenki diplomát?
annyira menő, hogy elmondhatja magáról: diplomás munkanélküli vagyok
diplomára hanyagoltam el kb.4évet ahelyett, hogy szakmát választottam volna
ezért kell inportálnom a villanyszerelőket!!!
ezt a kérdést már 5 évvel ezelőtt is fel lehetett tenni, és a válasz akkor is egy egyértelmű nem volt
viszont
1.) a társadalmunk ma olyan, hogy akinek nincs diplomája, az nem ér semmit
2.)jobban hangzik a diploma és ennyi
3.)én azt nem értem h miért képzünk tengerbiológusokat, egyiptomológusokat, stb
4.)az orvosok miért tehetik meg bűntetlenül azt, h friss diplomásként külföldre mennek (1. 12.5 millióba kerülnek, ha mindenből elsőre átmennek, 2.ne panaszkodjanak a sok munkára és kevés fizetésre, tudták h mire vállalkoztak, és éppen elég fizetéskiegészítést kapnak)
5.) miért kell idióta terveket/programokat gyártani, amik rengeteg időbe és pénzbe kerülnek, és úgyse fognak megvalósulni?!
6.) miért nincs időm felsorolni az összes kérdésem?
pont az orvosokat nem bántanám
güriznek éjjel-nappal, hogy meglegyen a végzettségük majd ember életek múlnak rajtuk és kiszúrják a szemüket 130000ft-os fizetéssel
nem csodálom, hogy elmennek én is elmennék a helyükben
a fizetés kielégítésről annyit, hogy a szobalány is kap, sőt külföldre is igen szivesen elmennek és mégsem szólja meg őket ezért senki
Szegény éhező és 130 000Ft kereső orvosaik. Valahogy azért mindegyik 6-8 milliós autóval jár.
Amúgy én is lennék szívesen doki csak az a gond, hogy nincs rá kb.15 millám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!