Komolyan itt tart ma Magyarország?
18 éves fiú vagyok.
Informatika tanárom 1est,és szaktanárit adott nekem ma.
Indok?:
"Nemzeti Gyaszunk...Emlekezzunk!!! "-cím alatt találunk egy Nagy-Magyarország képet.
Az iskolában az volt a feladat,készítsünk prezentációt 1848 március 15-ről.
Az előbb említett linkről ezt a képet lementettem és ezt használtam háttérnek.
A tanár kikelt magából,hogy rasszizmus,túlságosan jobbikos stb,és a jutalmam 1es.
Komolyan itt tartunk emberek??
Érdekes,ugyanezt a képet használtam egy történelem prezentációhoz.Érdekes,az 5s lett,pedig a történelem tanárom,ukrán származású,így még ha ő kelt volna ki magából megértem.
18:12
Én úgy értelmezem, hogy a kérdező nem a címet és a szöveget használta fel, csupán a képet, illusztrációként.
'A roh@dt ombucmanos cigá..védő qrva @nnyát. mi a f@szt képzel ez, nem tudja, hogy a Nagy Magyarország népünk történelmének része?'
Informatika és nem történelem szakos. xD
Véleményem szerint nyugodtan fordulhatsz az osztályfőnökhöz, mivel az iskolában senkit nem érhet hátrányos megkülönböztetés a politikai nézetei miatt, mivel NEM LENNE SZABAD POLITIZÁLNI! Ő ezt nem tartotta be!
Viszont: találhattál volna más képet is, van egy rakás! Miért pont ezt választottad? Most már mindegy, én biztos nem pattogtam volna a helyében, de mondom: mindenképpen kérjél segítséget az ofődtől! Egy próbát megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!