Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon a fiatal zsidók tudják...

Vajon a fiatal zsidók tudják magukról, hogy ők nem szemita származásúak, és az őseik a kazárok, ergo nem nekik ígérte oda az Isten, Kánaánt?

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 17:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
56%
Eléggé megbízható történelmi források szerint a honfoglaló magyarokkal bejövő kazárok (kabarok) nagyrésze már régebben felvette a zsidó vallást!Természetesen a zsidóság sem egységes. Származásuknál fogva (keleti) askenázok, (nyugati) szefárdok, (indiai) manipurok és (etiópiai) falasák.A közös vallás köti össze őket!Ilyen szempontból a kazárok egy része is zsidó!Manapság, legtöbb zsidó kelet-közép-európai eredetű, úgynevezett „askenázi zsidó”, akik a zsidó vallást felvett kazárok leszármazottai, tehát nem is lehetnek szemiták.”Na hát röviden ennyi!Ez történelem!
2011. márc. 10. 09:10
 12/30 anonim ***** válasza:
33%

"Az a gáz, hogy erről a világ más részen, tényként beszélnek. Még az usában is!"

Ezt inkább módosítanám arra, hogy a világ más részein is vannak buta emberek, akik erről tényként beszélnek.

2011. ápr. 25. 15:59
 13/30 anonim ***** válasza:
74%

kérlek kedves kérdező, nézd meg az Y-kromoszóma vizsgálatok (haplogroup) eredményeit, melyek egyértelműen igazolják a zsidóság kánaáni eredetét.

Ennek ellenére én sem szeretem a zsidókat... Gondolj bele, a mai palesztinok a zsidók legközelebbi rokonai, és mégis kiirtják őket...

2011. ápr. 25. 18:41
 14/30 anonim ***** válasza:
jha, előző, pontozz le, minuszrekorder vagyok
2011. ápr. 25. 18:43
 15/30 anonim ***** válasza:
k*rvára nem érdekel.
2011. ápr. 25. 21:12
 16/30 A kérdező kommentje:

"Ennek ellenére én sem szeretem a zsidókat"

Csak a magad nevében beszélj!

"Gondolj bele, a mai palesztinok a zsidók legközelebbi rokonai"

Ebbe nem kell bele gondolni, ez tény! De akkor mit keresnek ott az Ukrán, Orosz, Lengyel, Német, Magyar származású, Kazár felmenőkkel rendelkező, nem héberek??? Akik Izrael többségét, és magját adják???

2011. ápr. 25. 21:47
 17/30 anonim ***** válasza:
Hogy nem tűnt fel a moderátoroknak, hogy ez nem politika, hanem vallás témakörös kérdés? Vagy manapság, amiben benne van a zsidó, az már politika?
2011. ápr. 25. 22:25
 18/30 anonim ***** válasza:

kérdezőnek ismét én

Miért nem nézted meg a genetikai eredményeket (y-kromoszóma) amelyek bizonyítják, hogy a mai zsidóság nem kazár ősöktől származik

2011. ápr. 26. 14:25
 19/30 anonim ***** válasza:
addig ne szólj semmit amíg mélyebben bele nem ástad magad a dologba, én évek óta foglalkozom ezzel, és tudom, hogy a genetika mutatja meg a valódi történelmet
2011. ápr. 26. 14:26
 20/30 anonim ***** válasza:

"Ebbe nem kell bele gondolni, ez tény! De akkor mit keresnek ott az Ukrán, Orosz, Lengyel, Német, Magyar származású, Kazár felmenőkkel rendelkező, nem héberek??? Akik Izrael többségét, és magját adják???"

étt meg meghazudtolod magad, ha tényként kezeled a zsidók és palesztinok romkonságát, akkor nem ismerheted el a zsidó-kazár rokonságot, mert a palesztinok nem rokonai a kazároknak, ahogyan a zsidók sem

2011. ápr. 26. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!