Vajon a fiatal zsidók tudják magukról, hogy ők nem szemita származásúak, és az őseik a kazárok, ergo nem nekik ígérte oda az Isten, Kánaánt?
"Az a gáz, hogy erről a világ más részen, tényként beszélnek. Még az usában is!"
Ezt inkább módosítanám arra, hogy a világ más részein is vannak buta emberek, akik erről tényként beszélnek.
kérlek kedves kérdező, nézd meg az Y-kromoszóma vizsgálatok (haplogroup) eredményeit, melyek egyértelműen igazolják a zsidóság kánaáni eredetét.
Ennek ellenére én sem szeretem a zsidókat... Gondolj bele, a mai palesztinok a zsidók legközelebbi rokonai, és mégis kiirtják őket...
"Ennek ellenére én sem szeretem a zsidókat"
Csak a magad nevében beszélj!
"Gondolj bele, a mai palesztinok a zsidók legközelebbi rokonai"
Ebbe nem kell bele gondolni, ez tény! De akkor mit keresnek ott az Ukrán, Orosz, Lengyel, Német, Magyar származású, Kazár felmenőkkel rendelkező, nem héberek??? Akik Izrael többségét, és magját adják???
kérdezőnek ismét én
Miért nem nézted meg a genetikai eredményeket (y-kromoszóma) amelyek bizonyítják, hogy a mai zsidóság nem kazár ősöktől származik
"Ebbe nem kell bele gondolni, ez tény! De akkor mit keresnek ott az Ukrán, Orosz, Lengyel, Német, Magyar származású, Kazár felmenőkkel rendelkező, nem héberek??? Akik Izrael többségét, és magját adják???"
étt meg meghazudtolod magad, ha tényként kezeled a zsidók és palesztinok romkonságát, akkor nem ismerheted el a zsidó-kazár rokonságot, mert a palesztinok nem rokonai a kazároknak, ahogyan a zsidók sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!