Volt egy tippem, hogy úgyse gondolják komolyan ezt a betiltást. Így lenne ötösöm a lottón...
Amúgy ha a felvonulás szervezői okosabbak akarnának lenni kormányunknál, fognák magukat, és egy ligetes területen (például a Népligetben vagy a Városligetben, de van más hasonló hely is) felállítanának néhány sátort, egy színpadot, körbekerítenék jól elkülöníthetően, és nem zárnának le közutat, hanem szerveznének egy korrekt rendezvényt, ahol már tényleg csak az provokálna, aki cirkuszolni akar, a többieknek egyszerűen nem lenne útjában.
2011. febr. 18. 21:25
13/23 anonim válasza:
Szent szar, akkor ez biztos már a világvége, szaladok is le a légóba! Egyébként meg igen, eléggé provokáció, de ugyanakkor az a hülye aki hagyja is magát provokálni és nem pl. tyúkszart meg helyette szedegetni, unalmát és feszültségét levezetendő.
2011. febr. 18. 21:27
14/23 anonim válasza:
Eddig azt sem tudtam, hogy nem vonulhattak volna.
Kívül esik az érdeklődési körömön.
2011. febr. 18. 21:37
15/23 Dick Esmen válasza:
Annyira nem érdekel hogy arra nincsen szó,se több szóból álló kifejezés.Egyszer eszembe jutott egy fasza de már elfelejtettem.
2011. febr. 18. 22:36
16/23 BlackSword válasza:
Engem aztán hidegen hagy... Had vonuljanak, ha akarnak...
2011. febr. 18. 22:40
17/23 anonim válasza:
Túlzottan engem se érdekel, de a felvonulás tényleg provokáció! Nekem nem jutna eszembe a barátnőmmel pld félmeztelenül, szexet imitálva vonulgatni! Vagy ha ezt csinálnám, rögtön bevinnének közszemérem zavarás miatt :( Maradjanak otthon és csináljanak a hálószobába amit akarnak :(
2011. febr. 19. 07:02
18/23 anonim válasza:
Kiteszik magukat céltáblának, üvöltöznek, hogy "IDE LŐJETEK", aztán sírnak mincs a rossz bu.zik, hogy tényleg oda lőtt valaki. Kár, hogy némelyik eltévelyed és mégis lesz gyereke, továbbörökítve a selejtes DNS-láncát.
2011. febr. 19. 10:09
19/23 anonim válasza:
nem érdekel
2011. febr. 20. 00:47
20/23 anonim válasza:
Akkor legyünk igazságosak, vonulhasson a gárda is, a Véééér és Becsület, a Nemzeti Arcvonal is.
Mert vagy senki ne legyen a mások terhére, vagy ha ezeknek lehet a "szőnyegre szarni", akkor lehessen mindenkinek.
Azzal pedig ne jöjjenek, hogy "félelmet kelt", mert bennem meg a homoszexuálisok keltenek félelmet, főleg, ha a gyerekekre gondolok.
Ezenkívül az is az eszembe jutott, hogy lám ez a garnitúra is milyen képmutató, hogy aas hole-t csinálnak a szájukból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!