Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit szólsz hozzá, hogy mégis...

Mit szólsz hozzá, hogy mégis vonulhatnak a melegek?

Figyelt kérdés
Már megint végigfognak parádézni undorító ruhákban, ráadásul a szent ház elé is vonulnak.
2011. febr. 18. 20:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
73%
Az a baj a melegfelvonulással, hogy pont az ellenkezőjét érik el vele, mint amit szeretnének. Az a céljuk, hogy elfogadják őket. De szerintem kevés emberből vált ki elfogadást, ha két azonos neműt lát az utcán szexet imitálni, stb... Ha nem vonulnának, sokkal többet tennének magukért. Amúgy alapvetően nem érdekel.
2011. febr. 18. 20:49
 2/23 anonim ***** válasza:
73%
szent ház??? az melyik?
2011. febr. 18. 20:49
 3/23 anonim ***** válasza:
53%
kit érdekel? :)) felőlem vonulhat bárki, nem nézem őket és kész.
2011. febr. 18. 20:51
 4/23 anonim ***** válasza:
37%
leszarom.
2011. febr. 18. 20:57
 5/23 A kérdező kommentje:
Az ország szent háza :)
2011. febr. 18. 21:01
 6/23 anonim válasza:
81%
Engem ez az egész melegfelvonulás azért háborít fel,mert ,,elvileg" az egyen jogúságot szeretnék elérni. pedig nem! Ez az egész egy hatalmas provokáció! ha én szeretném,hogy elfogadjanak,akkor nem akarok a középpontba lenni,hanem csendesen, taktikusan vállalom fel magam. Úgy gondolom az emberek itt Magyarországon sokkal inkább ,,elfogadnák" a melegeket,ha nem ,,mutogatnák" magukat. Én sem vonulok fel a párommal,hogy Ni..itt vagyunk. Ennek nem így kellene működnie szerintem. A nemi identitás magánügy...a 4 fal közé való. Ha hetero-, bi - vagy homoszexuális az illető. Nekem ez a véleményem.
2011. febr. 18. 21:06
 7/23 anonim ***** válasza:
41%
Nem érdekel.
2011. febr. 18. 21:06
 8/23 anonim ***** válasza:
41%

Az ország szent háza

Még a lélegzetem is elakadt.

Azt az utolsót már nem kellett volna meginni.

A kérdésre pedig: ki törődik vele? Te és még vagy 200, annyi.

2011. febr. 18. 21:08
 9/23 anonim ***** válasza:
47%
Csak az a bajom vele, hogy nem értem, miért jó ez nekik.
2011. febr. 18. 21:13
 10/23 anonim ***** válasza:
47%

szent ház? Mire gondoltál kérdező?

A vonulást meg fölöslegesen engedik, úgysem tudják magukat még jobban elfogadtatni, bár ezt, nem is bánom.

2011. febr. 18. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!