Szerintetek is kezd visszaszorulni a korrupció?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, bár lehet csak én érzem így.
Példaként említeném, hogy manapság egyre több nagy maffiózót fognak el. Vagy kommandósok csaptak le az ukrán-román határon 77 vámosra, akik segítettek a csempészeknek.
Régen, pl Capone idejében szerintem ennyire nem mert beleavatkozni az igazságszolgáltatás.
2011. febr. 4. 22:11
1/18 andoryy válasza:
Hát nem. Csupán más formát ölt ill. a kellemetlenkedők közül 1-2-t elfognak, hogy aztán megveregethessék a vállukat milyen ügyesek...
2/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem csökken, amit látsz, az csak egy felszíni látszat. Sajnos én TAPASZTALOM, mennyire nem akar ez csökkenni...
3/18 anonim válasza:
Ahogy az első mondja. Szerintem nemhogy visszaszorulna, inkább nőttön nő.
4/18 anonim válasza:
Nem a vámosok az igazán korruptak,hanem a politikusok és a vállalkozók egy része. Most jön majd el számukra az aranykor,amikor jönnek az EU-pénzek és a Széchenyi-terv.
5/18 anonim válasza:
Én azt mondom hogy nem szűnt meg folyamatosan nőni ,csak lecsökkent a növekedési arány gyorsasága...nem sok valami ,de mondjuk rá hogy haladás.!?
6/18 anonim válasza:
Magyarország jobb pozícióba került a korrupciós listán, bár ez nem volt olcsó.
7/18 anonim válasza:
A Fidesz egyáltalán nem javított a magyarországi pénzes és nagy hatalommal bíró emberek erkölcsi nézetein, szóval ugyan úgy le fognak nyúlni manit, ahogy eddig is tették mások. Erről ennyit. Az emberek közti szakadék egyre nagyobb lesz.
8/18 anonim válasza:
Amibe én belelátok ott nem, h csökkent volna, de inkább nőtt.
Annyi a különbség, h más embereknek kell fizetni, és kicsit éhesebbek, mint az elődeik voltak....
Mocskos rohadt korrupt szemétláda mind!
9/18 BlackSword válasza:
ÁÁÁÁ... Dehogy...
Hogy gyermekkorom egyik klasszikusát idézzem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!