Kinek mi a véleménye egy bizonyos Kamumail állandó kötözködéséről a fórumon? Csak mert egyre többet látni belőle.
Jajj most látom csak ezt a kamumail-es kérdést.Itt egy másik gyöngyszem mennyire topa ez az ember.
Mindig azzal jön, hogy nem tudsz érvelni meg ilyenek, hát szerintem mindenki döntse el magában ki ez az ember:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__142..
Nekem nincs vele gondom, sőt kedvelem a stílusát.
Meg kell mondjam, nem elsősorban a politika miatt látogatom ezt az oldalt, hanem mert igen érdekes, színes egyéniségekkel tudok virtuálisan megismerkedni, és eddig számomra kevéssé ismert emberi reakciókat ismerek meg.
Az, hogy a FIDESZ nem a szívem csücske, kitűnik a válaszaimból, de ez csak a hab a tortán.
Vitázni is szeretek, ami nem egyenértékű a kötözködéssel.
Valamelyik ókori bölcs mondta, (talán Seneca?), hogy "Még semmit sem tanultam olyan embertől, aki mindenben egyetértett velem."
Azzal érvel, hogy te nem érvelsz :D (a belinkelt kérdésben)
Értem én a kritikai szemléletmódod, Kamumail! De akkor ne hülyézd le rögtön azt, aki nem úgy látja, mint te! Meg ezek a jelzők, amit ráaggatsz a 46%-ra pffff...
Még ha igazad is van valamiben sikerül ledegradálnod az egészet.
látom megy azé' itt a téma:)
figyu Sverdans , nem az érvelés hiánya az amiért lehülyéztem a kérdezőt. Azért hülye, mert leírtam valamit és SÍK hülye volt elolvasni értelmezni.
Olyan dolgokon akadt fenn amiről nem volt szó, leírtam kerek perec, hogy mire gondolok mi a bajom, de mintha észre sem vette volna, folytatta a szokásos agymenést. Ezért hülye, nem azért mert diplomás.
A jogászdiák alias 46% -os majd egyszer rájön, hogy igazam volt, akkor is ha nem hoztam fel példákat neki az általa durcin belinkelt kérdésnél.
"Azért hülye, mert leírtam valamit és SÍK hülye volt elolvasni értelmezni."
Csak annyit írtál le, hogy vannak ismerőseid, akiktől azt hallod, hogy a kormány megnehezíti a munkájukat. Ez így nekem is kevés lenne (nem csak nekem),nyilván nem azt várja, hogy név szerint bemutasd őket, a 46-os pedig jó kérdéseket tett fel neked: "Egyáltalán államigazgatási alrenszerbe tartozó szervekhez kötődik a kérdés?Ha igen azon belül területi,helyi,netán területközi?Vagy az önkormányzati renszerbe tartozó?Vagy teljesen más?Jó lenne tudni, és még egy pár fontos tényezőt is,mert ezek nélkül csak a fingot lehet reszelni,de azt nagyon."
ezzel egyet tudok érteni
először is a sík hülye témát a a jelenlegi kérdezőre írtam nem a jogászászra.
nem azért mondom, mind2-t hülyének tartom, de nem ugyanaz.
A jogászgyerek egyszerűen naív és agyilag gyerek, talán ez még megbocsájtható.
Azt talán mondtam, hogy önkormányzatról van szó. Mást nem mondok, nem fogok, mert nem akarok az ismerősömnek rosszat. Azzal, ha megmondanám totál pontosan, hogy kicsoda micsoda, hol dolgozik melyik törvénnyel kapcs, stb, akkor azzal szerinted ott előrébb lettem volna?
Akkor se hinné el.
Mellesleg elsősorban a kérdéshez szakmabelieket vártam volna akik szintén VALÓBAN tudják mi is történik az országban, nem pedig egy olyan gyereket, aki TANULT valamit és szentül HISZ benne. Jóbarátomnak (alias ismerős) meséltem amúgy és megmondta, hogy ez így megy, köze nincs a valósághoz annak amit tanítanak egy iskolában, de ez nem csaj a jogban van így, hanem szinte minden területen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!