Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Madmax12 kérdése:

Mi a véleményetek arról, hogy mától ismét drágább az áram?

Figyelt kérdés

És ha jól olvastam,előre be se jelentették.

Ez a legszebb az egészben.

2011. febr. 1. 23:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Bezzeg az EU-hoz rohangál az E.On is meg az RWE(ELMŰ) is...
2011. febr. 1. 23:39
 2/13 anonim ***** válasza:

Nézz végig ezeken a pofákon, bizonyára nyomós okuk volt rá!

[link]

2011. febr. 2. 00:09
 3/13 anonim ***** válasza:

"Bezzeg az EU-hoz rohangál az E.On is meg az RWE(ELMŰ) is..."

ezzel az intelligenciával csak nem fideszes vagy?

csak mert ha elolvastad volna a hírt, akkor tudnád, hogy az állam emelte a szolgáltatóknak eladott áram árát, nem a szolgáltatók emeltek, szóval a többletet az állam kaszálja be, nem ők.

2011. febr. 2. 00:10
 4/13 anonim ***** válasza:
a 2. is remek példáját adta az intelligencia-szintjének, hogy egy hírt nem képes elolvasni és értelmezni...
2011. febr. 2. 00:12
 5/13 anonim ***** válasza:
Milyen cikket te ny0m0rék? Hol itt a cikk?
2011. febr. 2. 01:04
 6/13 anonim ***** válasza:

hát ha pl. az iq-d elég lett volna ahhoz, hogy gyakorlatilag bárhol interneten megnézd (pl. google-ba beírod, hogy áram áremelés) mielőtt elkezdesz fröcsögni, és berakni az eon-os vezetőket, hogy csak nézzetek a pofájukat, akkor tudnád.

Most már történelmi tény, hogy nem volt.

Amúgy nesze b+, ha ennyire nem voltál képes magadtól, csak fröcsögni agy nélkül:

[link]

2011. febr. 2. 01:12
 7/13 anonim ***** válasza:

Idefigyelj te szánalmas kommunistamaradék! Az én véleményem az, hogy elb*szták az egészet, amikor privatizálták az áramszolgáltatókat, most meg ezek a mocskok szívják az emberek vérét. Egy áram áremelés kormányszinten bizonyára nyomós okkal történik, pont úgy, mint egy gázáremelés (akár most, akár 2-3 évvel ezelőtt), az, hogy a kormány ezzel is csak a zsebét tömi, nem több, mint egy röhejes ellenzéki demagógia.

Viszont amíg én tiszteletben tudom tartani a másik ember véleményét, addig a te szellemi szinteden erre képtelenek az emberek.

És amíg én pont lesz@rom az áram áremelést, addig te önkielégítés helyett itt próbálod eladni magad!

2011. febr. 2. 11:33
 8/13 anonim ***** válasza:

- arra nem voltál képes, hogy minimális szinten tájékozódj, miről is van szó, hanem rögtön elkezdtél fröcsögni agyatlan módon, hogy csak nézzétek ezeknek az eonosoknak a pofáját

- amikor rámutattak, hogy hülye vagy, akkor arra is elkezdtél fröcsögni, lenyomorékozni, aki rámutatott, de agyad még mindig nem volt annyi, hogy megnézd.

- mikor kénytelen voltál szembesülni a dologgal, akkor rögtön biztos van oka is, ha a kormány csinálja, de különben is rögtön mindenki más a szemét meg a kommunista (az érvrendszer fantasztikus, komolyan, sugárzik belőle az orbán beszédeken érlelt értelem)

és még neked áll feljebb?

meg pofázni tiszteletről? mit tiszteljek benned? az eszedet? annak ékes példáját adtad, hogy sok tisztelni való azon nincs. A visszafogottságodat? amikor egyből azzal kezdesz, hogy ezeknek a pofáját kell csak nézni, meg amikor joggal leszólnak, akkor nyomorékozol, kommunistamaradékozol, mindezt olyan ordenáré stílusban, hogy szinte innen látom a repkedő nyáldarabkákat.

2011. febr. 2. 11:43
 9/13 anonim ***** válasza:

És ismét bebizonyítottad, hogy egy egyszerű tapló bunkó vagy, aki egy elég kemény agymosáson eshetett átt.

Csak el ne durranjon az agyad attól a hatalmas egódtól :D

2011. febr. 2. 12:34
 10/13 anonim ***** válasza:
Én csak ma hallottam, de hát meg kell érteni szegény politikusokat. Az adó csökkentéssel több marad a zsebükben, de a hiányt valakinek /valakiknek/ meg kell fizetni.
2011. febr. 2. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!