A kuruc. Info helyreigazította már a késelős vádakat?
Volt már rá példa, hogy valamilyen témában helyreigazítást írtak, de ebbe a késelős dologba annyira belendültek, hogy nem hinném, itt lenne bármi ilyen is. Most jön majd az, hogy meghamisították a boncolási jegyzőkönyvet, retusálták a sebesülésekről készült fotókat, vagy pedig "eltüntették" a holttestekről a szúrásnyomokat az orvosok.
Sok mindenről ír a Kuruc, amiről máshol nem számolnak be, de szerintem ezzel nagyon mellélőttek.
Valaki kitalálta, hogy késelés történt és akkor sokan rákapnak, hogy biztos cigány volt.
Lehet nem is volt késelés. Tényleg mindenki hazudik, kivéve az a ki a késelésben hisz.
Mert valaki kitalálta ezt. Olyan mint az, hogy a drog maffia volt benne.
Valaki látta egyáltalán a késelést?
Az hihetőbb, hogy pánik tőrt ki és eltaposták őket.
De ha engem kérdeztek szerintem a földönkívüliek voltak, csak titkolják és meghamisítják a boncolási jegyzőkönyvet.
Valaki elkiált valami hülyeséget.
Sokkal hihetőbb az, hogy valakit megkéseltek. Persze a kuruc azonnal ráugrik a témára és kitalálja, hogy cigányok voltak.
Csak hogy a kérdésre választ is adjak. Ez egy mai cikk. A frizbiben is beismerték, ami a tv2 műsora. Szóval nem csak a kuruc találta ki.
Azért idéztem a kurucról, mert a kérdező ezzel kapcsolatban kérdezett.
Sajnos nem kell a kuruc.infónak korrigálnia magát, ugyanis:
Szóval mégiscsak történt késelés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!