Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Benzinbojkott! Ennyire sem...

Benzinbojkott! Ennyire sem vagyunk képesek?

Figyelt kérdés

Hiába kaptam kb 10körlevelet ezzel kapcsolatban az iwiw-en?

erre sem vagyunk képesek?

2011. jan. 20. 09:44
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
én pl. nem tankolok. igaz autóm sincs...
2011. jan. 20. 09:55
 2/27 anonim ***** válasza:
55%

Na azért én megnézném,hogy hányan bojkottálnak úgy,hogy 50-100 km-re van a munkahelyük, vagy 30 km-re a bölcsi, ovi. Mert én nem rángatnám csak azért fel a buszra a 2 éves gyerekemet hajnalban, mert nem tankolhatok!

Ettől függetlenül én nem tankoltam 3 napja, mert éppen vasárnap tankoltam. De ha ezen múlna mondjuk,hogy eljutok-e a munkahelyemre, akkor tankoltam volna. Nem azért mert ennyit nem bírok ki, hanem mert a szükség törvényt bont. Sok nagy városi elfelejti,hogy nem mindenhol van villamos, meg metró, nem mindenki tud tömegközlekedve eljutni a munkahelyére, vagy pl. a dokihoz!

2011. jan. 20. 09:55
 3/27 anonim ***** válasza:

Én inkáb a BKV-t, a MÁV-ot és a Volán-társaságokat bojkottálom jóideje.

Körlevél az iwiwen = instant törlés...

2011. jan. 20. 09:59
 4/27 anonim ***** válasza:
71%

"Na azért én megnézném,hogy hányan bojkottálnak úgy,hogy 50-100 km-re van a munkahelyük, vagy 30 km-re a bölcsi, ovi."

Egy tank benzin 600 - 1200kmre elég típustól függően és léteznek hordók is.

2011. jan. 20. 10:01
 5/27 A kérdező kommentje:

Előző napokban kellett volna elméletileg nem?

viszonylag kevés ember van aki 3 nap alatt elkocsikázik 1 tank benzint nem?

100ból mennyi?

5-6?

Bár én hallottam pont olyan felkérést is hogy tankoljon mindenki és akkor hosszú sorok miatt lesz káosz a benzinkutakon.

2011. jan. 20. 10:01
 6/27 A kérdező kommentje:

Hulyeség az a kulfoldon valo tankolàs! Aki dolgozni megy, vagy fontos dolga van, az fog tankolni.

Ennek viszont làtom értelmét,

hogy szànj rà TE is 1oràt, hogy szaporitsd a sorokat a benzinkutak elott. Tartsunk ossze mi Magyarok!

Romàniàban a taxisok màr sztràjkolnak!!!

Iwiw-en olvastam.

2011. jan. 20. 10:06
 7/27 anonim ***** válasza:

Romániában sztrájkolnak, mert az hozzánk képest egy fejlett (és még fejlődő!), kulturált, demokratikus ország.

Te még szépen kifizeted a szállítási költségek miatt megemelkedett árakat, a bejárás költségeivel csökkentett fizetésedből.

Nem gondolod komolyan, hogy bárkit érdekel, ha 3 napra pár százalékkal lecsökken a forgalom?

Az meg külön röhej, hogy az egyik fele buzgó benzinvásárlásra kér, a másik teljes bojkottra. Azt se tudjátok, mit akartok, és azt milyen módszerekkel fogjátok elérni.

:(

Ha nem lennék magyar, most jókat röhögnék.

2011. jan. 20. 10:11
 8/27 anonim ***** válasza:
Húh, és az eszébe sem jut senkinek,hogy van akinek nincs pénze egyszerre, egy tank benzinre? Emelés ide vagy oda! Egyébként, én speciel csak hétfőn hallottam a bojkottról, amikor már elméletileg az volt!
2011. jan. 20. 10:25
 9/27 anonim ***** válasza:
0%
Marhák! Attól, hogy bojkottáljátok nem fog lejjebb menni a benzin ára! Ez nem a cocializmus, hogy állambácsi lejjebb tudja vinni az árát mesterségesen. Ez kapitalizmus, itt a piaci viszonyoktól függ az aktuális ár. Magyarországra ilyen ár mellett tudják kínálni a benzint és kész, ezen nincs mit misztifikálni. Ha nem tetszik és helyette lovas szekérrel fogtok járni, csak rajtunk fog röhögni a világ, hogy milyen kommunista gondolkodásúak vagyunk!
2011. jan. 20. 10:36
 10/27 anonim ***** válasza:
Ja és ilyen gazdasági helyzet mellett, mint a mienk, arról meg ne is álmodjatok, hogy valami olyasmi megoldás lesz, hogy állambácsi megveszi a benzin egy részét, hogy neked kevesebbet kelljen fizetned. Jobb dolgokra is költheti a pénzt az állam, minthogy neked 1-2 ezerrel kevesebbe kerüljön a kocsipia.
2011. jan. 20. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!