Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ki ismeri el Trianont?

Ki ismeri el Trianont?

Figyelt kérdés
Szolíd véleményekre vagyok kíváncsi. Jómagam nem ismerem el :) persze ezzel senkit sem akarok bántani.
2011. jan. 18. 19:29
1 2
 1/17 bumbi02 ***** válasza:
74%
mi az hogy nem ismered el? aláírták el kell ismerned, ugyanugy el kell ismerned mint a mohácsi veszteséget, az augsburgi veszteséget, a karlócai békét és a többit.. ez nem arról szól hogy elfogadod-e vagy nem. hibásak voltunk egy háboruban megbüntettek érte (a mértékével én se értek egyet, hát de ez van.)
2011. jan. 18. 20:06
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Max egyet nem érthetsz vele, de nem elismerni nem lehet.

Én szerintem is amúgy a mértékével van a gond, a II.Bécsi döntés utáni területek lennének jogosak és ész szerűek, annál több nem.

Szerintem.

2011. jan. 18. 20:41
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
Én nem ismerem el az egész újkort, és ebben Trianon is benne van.
2011. jan. 18. 21:17
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt akartad írni, hogy nem értesz egyet a döntéssel? Mert azt lehet, de Trianon történelmi tény, olyan, mint az, hogy te megszülettél.
2011. jan. 18. 21:35
 5/17 anonim ***** válasza:
20%

én se ismerem el :)

de nem tudom mi idegesít jobban az hogy románoké ... érted románoké pff lett erdély

vagy hogy nem a miénk

akkor legalább valami nagy hatalomé lenne pl oroszoké

de románoké b+ ...

és ugyan így a többi terület is szlovákok pfff

2011. jan. 18. 21:45
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ismerem el a gravitációt.

(de félek, attól még ugyanúgy seggre fogok esni mint mindenki más)

2011. jan. 18. 23:50
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

ohh, és még csak anyit, hogy ha annyira lenézitek a románokat és a szlovákokat...nos ha a magyar ilyen hiper-szuper faj akkor hogy tudták elvenni a területeit? akkor hogy nem tudunk még a hazai cigányok közt is rendet vágni?

akkor hogy nem tudjuk elkergetni a felső vezetés bűnözőit?

és néhány olvasnivalót ajánlok: nézzetek utána kik voltak a Fekete Sereg katonái? megsúgom, Mátyás király cseh és tót vitézei!

lehet hőbörögni, múltban élni...vegyetek nemzeti cédéket, menjetek el még egy koncertre....biztos attól majd megoldódika cigánybűnözés, és az összes többi

2011. jan. 18. 23:54
 8/17 bumbi02 ***** válasza:
ha már igy lenézzük a szlovákokat, hogy "idősebb vagyok mint szlovákia " pólókat nyomtatunk.. akkor gondolkozzunk el azonh ogy ez a "kölyök"-állam hogy a francba jobb gazdaságilag mint a nagy vén magyarország..
2011. jan. 19. 15:36
 9/17 A kérdező kommentje:
Tulajdonkeppen igazatok van, picit elesen fogalmaztam. Trianonnal nem ertek egyet. Ugy gondolom, hogy a dontes tul kemeny volt a bunossegunkhoz merten. De tulajdonkeppen az a legfrusztralobb, hogy minket, szlovakiai magyarokat a szlovakok megturnek, sot a politikusok muveletlensege szinte meghokkento hireket kozol a magyarokrol, miszerint ok "nemesitettek" es stb. Jomagam is szlovakiai magyar vagyok, de nagyon nem tetszik, ahogy egyre jobban nyomjak el anyanyelvunket. Oke, legyen az ovek a regi Magyarorszag terulete, ezt tiszteletben is kell tartani, sot a hivatalos nyelvuket is, de az azert mar nonszensz, hogy egyesek leneznek vagy alsobbrendunek tekintenek, mert magyar vagy. Nagyon elszomorito ez a teny, itt nem is trianonrol van igazan szo, hanem a nemzetek egyutteleserol. :(
2011. jan. 19. 16:00
 10/17 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, többünk nevében és saját érdekedben köszi a kiigazítást.

Nézd, a döntéssel én se értek egyet, hiszen az összes vesztes közül minket tépáztak meg leginkább, de visszacsinálni már nem lehet, és azt hiszem, háborút nem szeretne senki.

Én kitartást kívánok neked és sorstársaidnak, és ha lehetőségetek adódik, egy jobb helyre költözni onnan, ahol bántanak, olyan helyre, ahol nem az számít, minek születtél, hanem az, mit teszel. Az a helyzet, hogy egy ideje zajlik egy újabb népvándorlási hullám, még megmaradt hazánkból is rengetegen mennek el máshova ilyen-olyan okokból (van, akit csak a munka, van, akit a család költöztet akár ideiglenesen akár véglegesen máshova), de ez már nem módosít országhatárokat, idővel talán nem is fognak számítani a határok, annyira össze fog keveredni az emberiség, bár az már nem a mi életünkben lesz.

2011. jan. 19. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!