Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ki ismeri a Magyarok Szövetség...

Ki ismeri a Magyarok Szövetségét mit tudtok róla?

Figyelt kérdés

Hallottatok a Bösztörpusztai Magyarok Országos Gyűléséről?

Ahol 350 ezer ember, magyar jelent meg?

2009. dec. 20. 08:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem hallottam még róluk,de nem hiszem,hogy valóban 350 ezer ember volt ott.Ezt könnyű mondani,mert aligha bizonyítható.
2009. dec. 20. 09:12
 2/7 anonim ***** válasza:
kb ugyanolyan bohócszervezet mint a Lungo Drom, vagy az OCÖ. egyik kutya, a másik egy híján húsz.
2009. dec. 20. 09:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Én ismerem őket elég jól. Kulturális munkájuk mindenképpen jelentős, szerintem erre is szükség van, kiemelten foglalkoznak kies hazánk múltjával, kultúrájával. Néha esnek e téren is túlzásokba persze. Politikai szerepvállalásuk és világlátásuk azonban elfogadhatatlan és működésképtelen, a szokásos magyarkodós, realitásokban nem gondolkodós.
2009. dec. 20. 10:26
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
én hungarista vagyok és azt hallottam róluk hogy egy kissé zavaros gondolataik vannak
2009. dec. 20. 11:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Azok is ilyen kedves, barátságos, aranyos emberek?

[link]

[link]

[link]

[link]

2009. dec. 20. 16:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Tényleg annyian voltak kint... tavaly még Kurultaj névre hallgatott, és meglepően sokan, de egy hatalmas mező és tömve emberekkel, összekötve egy nagy országos vásárral, meg hagyományörző dolgokkal.. nemtudom ezer jurta meg többszáz fellépő, ilyesmi számok voltak.. és tényleg ennyi emvber.
2009. dec. 20. 16:47
 7/7 A kérdező kommentje:

1. Aki nem volt ott, sajnálhatja. Az hogy semelyik médiában nem jelent meg, nem ok a kétkedésre.Egyébként csak néhány szám: volt olyan nap, hogy 52000 parkoló jegyet adtak ki. Ezen kívül ötven külön busz hordta a részvevőket Kunszentmiklósról, és volt a busz parkolóban 350 autóbusz. A nagy gyűlésről légi felvétel is készült, valakik által onnan a 350000-es infó.

2. A Magyarok Szövetsége nem kisebbségi szervezet, hanem, mint a törzsszövetség volt egykoron: MAGYAR

3. Semmi túlzás a hagyományőrzésben.Annyi a nemzeti hagyomány, hogy egy életen át lehetne feléleszteni, ha mind számba vennénk. A politikájuk kristálytiszta. Én ismerem a "Nemzeti Érdek Programot". A szándékod jóindulatúnak vélem, kérlek olvasd el. Na beütöd a GOOGL-ba a "Magyarok Szövetsége" kereső szót, mindent megtudhatsz róluk.

2009. dec. 21. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!