Ha élne a vadonban egy csapat "ősember" (folyt. )?
...dzsungeltörvények között, de lenne köztük egy okos aki tudna valamelyik civilizált emberi nyelven olvasni, ezek közül melyik könyvet adnád neki oda, hogy társadalmuk alapjául szolgáljon és miért?
-Biblia
-Kommunista Kiáltvány+A Tőke
-Mein Kampf
-Világtörténelem Középiskolásoknak az Őskortól a modern korig
-Harry Potter 1,2,3,4,5,6,7
-Robinson Crusoe
-Kétévi Vakáció
-Csillagok Háborúja regényváltozat
Az okos ősember, akit a többiek elfogadnának vezérnek, a könyvre alapozná világnézetét és a társadalma törvényeit, és a könyvekben lévő események példabeszédként szolgálnának, amire társadalmi rendet, törvényeket és jogrendszert lehet építeni.
Fegyvernepper, tudom, hogy 15 vagy, előbb láttam egy kérdésnél. Szerintem te annyit tudsz a Mein Kampfról, hogy azt egy csúnya bajszos bácsi írta, aki nagyon sok rosszat csinált.
Nyilván nem a fajelméletek miatt adnám nekik a könyvet.
Szívem szerint egyiket sem, hátha kitalálnak valami újat, jobbat maguktól. Meg egyik sem bír olyan értékkel, amire építeni lehetne.
De ha már muszáj lenne választani ezek közül, akkor a Harry Pottert. Az jó volt...
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:53
Jaj,de édes vagy! Nehogy megsértődj! A buta csúnya bácsi fegyvernepper,nem értheti,hogy te mért ajánlanád azt! Naaa gyereee ide,ne sííírj!! Egyem a szived! Az sem baj,ha azt írod,hogy szereted a 9 éves kislányokat,hisz úgysem ismerünk,így mit itélkeznénk feletted igaz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!