Külföldi kérdése:
Mi lesz majd tavasszal, hogy mindenki azt mondja, hogy akkor lesz majd a "forradalom"?
Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 11:45
2/12 A kérdező kommentje:
tudom, de a netnácikszerint mégis fog majd valami történni tavasszal, hogy mindenki Jobbik fun lesz, és otthagyja a fideszt.
2010. dec. 30. 11:56
3/12 anonim válasza:
Az hogy valaki nem szereti a fideszt, nem jelenti azt hogy jobbikos vagy mszp-s.
Van aki egyiknek sem hisz, na mit szólsz?
4/12 anonim válasza:
Netnácik...öröm látni, hogy ennyi új szóval gazdagodik a szókincsünk. Mégis mi lenne tavasszal? Húsvét lesz, forradalom és tüntetés nem lesz, méghozzá érdeklődés hiányában. Gondolom most emiatt depresszióba süllyednek az online antifák.
5/12 anonim válasza:
A netnácik kifejezést csak idióták használják, mert hiányzik belőlük a gondolkodás képessége. :)
6/12 anonim válasza:
Valami biztos, hogy fog történni.
Februárban megkapják az "új" fizetést, akkor fog rádöbbenni aki gyengébben keres, hogy nem igazán jó neki az "egykulcsos" rendszer. Ehhez jön még az emelt szintű közüzemi számlák rohama, és sokaknál ekkor fog elszakadni a cérna! Ne legyen igazam, de: félek az "éhséglázadások"-tól!
7/12 anonim válasza:
Az biztos, hogy a fidesz odatesz a jónépnek, de sokat nem tehetnek. Eddig itt erősködtek a fidesz szurkolók, most meg vonuljanak utcára az ellen amit ők szavaztak meg?
8/12 anonim válasza:
Én nem tudom, mi lesz, de 100 ezer lakáshitelesnek van 3 hónapnál több tartozása és 1 millió 130 ezer háztartásnak (kb 25 %) van közüzemi díjtartozása. Ezt meddig lehet így csinálni? Ha sokáig, akkor nincs gond...
9/12 anonim válasza:
Nem tudom, mikor veszi észre végre az egyszerű pógár, hogy a Jobbik nem más, mint a Fidesz csatlósa.
Ha így is lesz, ez a fajta "kussban maradomk egyenlőre" - taktikázásuk már most odáig vezetett, hogy eddig minden sz*rra rábológattak, amire csak voksolniuk kellett..
10/12 A kérdező kommentje:
Öröm látni, hogy a kedves Jobbikosok milyen kultúráltan tudnak fröcsögni.
2010. dec. 30. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!