A kommunizmust miért nem ítélik el annyira mint a nácizmust?
"Nah embertelenebbek ! Mesélj miben nyilvánult meg? A halottak száma nem érdekel, mert kicsit tovább volt kommunizmus, mint a nácik. Még nem halottam komcsik által kreált haláltáborokról, de szólj ha tévedtem!!"
Te vagy buktál töriből, vagy az előző rendszer agymosott söpredéke vagy, vagy csak szimplán nem tudod, hogy mi az az embertelenség.
És igen, jó nagyot tévedtél, ahogy már az előző is elmondta.
De ha szerinted nem embertelen, ha valakit csak azért megölnek, mert máshogy gondolkoznak, és kiszolgáltatják a saját hazájukat egy idegen, hazátlan, internacionalista eszmének, majd ráerőltetik ezt fél európára... OKÉÉÉ...
Az meg rettenetesen gáz, hogy fogalmad sincs a gulágokról vagy esetleg a málekíj-robotról. De ha ennyire hiányosak az ismereteid, akkor legalább ne szólnál bele egy ilyen témába...
Még hozzáfűzném, hogy okulj: Ha csak a háborút nézzük, akkor is a szovjetek sokkal, de sokkal embertelenebbek voltak.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:49
Hogy mi van?
Eloszor is a komcsik nem masiroznak sehol eroszakos garda vagy a regmultat idezo egyenruhakba bujva. Nincsenek folyamatosan eroszakos megmozdulasaik /a vilag jol emlekszik azokra az idokre amikor ez Europaba divat volt es mi lett belole/ es pontosan a nazik nem akarjak elfogadni, hogy nekik az idejuk lejart. Egyebkent a kommunizmus legnagyobb ellensege a liberalizmus ahogy a naziknak is az volt a legnagyob ellenseg! De ha talalsz nekem olyan orszagot ahol a komcsik elfogadtak a liberalizmust akkor rajta varom
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:18
Nem kell mentegetned a nazikat mert ugyan olyan kegyetlenek voltak mint a komcsik azert csak osszehaztak kozel 60 millio aldozatot par ev alatt. Tenykent meg ne allits olyat ami nem igaz attol mert neked a nazik a szimpatikusak meg ugyanolyan kegyetlenek voltak mint a komcsik!
A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:00
Ki mondta, hogy nekem szimpatikusak a nácik?:D
Nem azok, csak elismerem, hogy nem voltak olyan kegyetlenek, mint a komcsik. Jó lenne, ha te is ezt tennéd.
60 millió áldozat? Remélem, hogy ezt az egész háborúra érted...
Ez pedig nem a nácik sara, hanem a háborúé.
A holokausztnak meg ne kelljen elmondanom, hogy hány áldozata volt...:D
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:14
"Ki mondta, hogy nekem szimpatikusak a nácik?:D"
Nem kell mondanod eleg ha elolvasom a hsz-edet egyertelmu, hogy a nazikkal szimpatizalsz. Lehet masokat meg tudsz etetni es el is hiszik de azaz O bajuk! Nekem ez ellen nem lenne semmi kifogasom ha nem lennel ennyire sunyi!
"Nem azok, csak elismerem, hogy nem voltak olyan kegyetlenek, mint a komcsik. Jó lenne, ha te is ezt tennéd."
Elismered? Miert talan erintett vagy egyik vagy a masik oldalrol? En egyforman itelem el a ket rezsimet a nazikat is komcsikat is megvetem. De ugy egyebkent tudsz olyan teruletett mondani amit egyik vagy masik nem csinalt meg kegyetlenkedesben?
"60 millió áldozat? Remélem, hogy ezt az egész háborúra érted...
Ez pedig nem a nácik sara, hanem a háborúé."
Vegul is igazad van szerintem Terez anya hibaja minden aldozat de lehet, hogy Kiss Pistae...Tudod a Nemet civil aldozatok is a nazik szamlajara irhatoak na meg azon Oroszoke akiket a voros hadsereg legyilkolt es tudod miert? Mert ha nem tudnad elmondom Nemetorszag robbantotta ki a II. VH. ok probaltak a viagot lerohanni persze elso korben Europat, persze a szovetseges katonai akciok miatt is haltak meg civilek sokan ertelmetlenul de ha nincs VH azok nem haltak volna meg...
"A holokausztnak meg ne kelljen elmondanom, hogy hány áldozata volt...:D"
Ne kellejen elmondanod mert a vilag tudja nem kell elismetelni a hivgatalos allaspontot...
Provokator
Agymosott szar vagy ennyi...
Provokator megnezi a tenyeket es gondolkodik.
De te elozo, te nem vagy agymosott. Agymosashoz ugyanis agyra is szukseg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!