Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A magyar vezetésben mikor...

A magyar vezetésben mikor tudatosul már, hogy a cigányok mellett fehér ember ma már képtelen élni Magyarországon?

Figyelt kérdés

Mikor fogják már fel, hogy a cigány nem roma, hanem cigány?

Mikor fogják már fel, hogy a cigány ott hazudik ahol tud?

Mikor fogják már fel, hogy a normál ember retteg már kimenni az utcára miattuk?

Mikor lesz a cigányok által elkövetett bűnökről és tömeges gyilkosságokról szóló riport 10 másodpercnél hosszabb a TV-ben?

Mikor veszik már észre, hogy azok az emberek, akik nem autóval járnak (mert nem telik rá), hanem tömegközlekednek, mindennap ki vannak szolgáltatva az erőszaknak és esetleges összetűzés esetén mindig a nemcigányt veszik elő?

Mikor veszik már észre, hogy a közbiztonság javítása nem abból áll, hogy reggel 10-től délután 4-ig kiállítanak párosával közterület-felügyelőket a nagyobb terekre, amikor semmi sem történik, hanem este meg éjjel, mikor kiszabadul a sok narkós meg részeg suhanc, és ordítva autókat törnek össze meg közterületeket rongálnak meg, ezeket kellene elfogni és bebörtönözni?

Mikor fogják már föl, hogy a dolgozó magyar ember a fizetéséből levont részért cserébe közbiztonságot és élhető körülményeket vár, és nem azt, hogy azt lássa, hogy a 20 tagú cigányraj a segély érkezése után mindenkit fellökve azonnal rohan a legújabb és legdrágább érintőképernyős mobilokért, a különböző idióra játékkonzolokért, a megfizethetetlen árú ékszerekért, luxuscikkekért, Mercikért, BMW-kért, amikre az égvilágon semmi szüksége nincs és amiért a becsületes ember 30 éveket dolgozik?

Mikor veszik már észre, hogy a mindenkibe belekötő cigányrajok beszólásaira a normál emberben ugyanúgy felmegy a pumpa meg a vérnyomás, mint fordított esetben, csak ő nem vághat vissza, mert mindenképp ő húzza a rövidebbet?

Mikor bújnak már ki a függöny mögül azok, akiknek a cigánykérdést napirendre kellene tenni és nagy hangsúlyt fektetni rá?

Mikor veszik már észre, hogy Magyarországon már bizonyos területeken a cigány szabja meg a normál ember élet- és mozgásterét?

Mikor ébrednek már fel, hogy a budai villák biztonságos, fegyverrel őrzött környezetén kívül is van élet, és vannak olyan helyek, ahol a normál emberek rettegésben élnek nap-mint-nap?

Mikor vágják már ki a média éléről azokat a férgeket, akik a népet a saját ízlésük szerint rángatják a médián keresztül?

Mikor közlik a híradóban a valóságot, és nem csak azt, amit úgy gondolnak, hogy hallanunk kell?

Mikor lesz annyi eszük a rendőröknek, hogy egy 20 fős afférhoz nem két rendőrt kellene kiküldeni, hanem pl 30 kommandóst?

Mikor nem kell majd a fogatlan gyilkos cigány siránkozását hallgatnunk a riportban perceken át, hogy őket mennyit bántják, és hogy milyen védtelenek és hányattatott sorsúak...? Azt hiszik, hogy olyan seggek vagyunk, hogy ezt bevesszük? Mindenki tudja, hogy nem így van, de a műsoridőt ki kell tölteni valahogy...

Mikor fog a cigány a bűnéért ugyanolyan ítéletet hallani, mint a többi ember?

Mikor gondolnak már bele a "nagyurak ott fenn", hogy milyen lenne, ha az ő 14 éves lányukat erőszakolná meg egy kan cigány aztán szitává késelné és otthagyná az árokparton?

Mikor fogja a rendőr nem csak a Suzuki Swift-es nagypapát megbírságolni, mert 50 helyett 54-gyel ment, miközben a háta mögött a Merci terepjáróval 140nel gázolnak át a piroson?

Mikor fog a parkolóőr a tilosban álló 600-as Mercire is piros csomagot tenni, nem csak a mellette 10 centire kilógó Fiat-ra?

Mikor fog rászólni a buszsofőr a 17 éves cigánygyerekre, aki fellöki a felszállásnál a kisgyereket tartó anyukát?

Mikor fogják már föl, hogy a cigányoknak soha nem elég, és pokollá tesznek mindenkit és mindent, akit és amit csak érnek?

Mikor jut el az agyukig, hogy a "roma" szipolyozza az embert a végtelenségig?

Mikor tesznek valamit azért, hogy a kislányomat nyugodt érzéssel küldhessem az iskolába és ne azon kelljen rettegnem, hogy mikor lökik a busz alá és hogy melyik reggel látom utoljára?

Mit tudok tenni, ha idős anyukámat a bevásárlóközpontban a szemem láttára gáncsolják ki, elesik, ők meg szó nélkül továbbmennek, várva a hatást?

Mikor fogok tudni egyszer úgy végigmenni a bevásárlóközpontban, hogy egy 5-6 fős kancigány bandából legalább egy ne jönne nekem, miközben a többi ostoba hangon röhög?

Mikor jut el a kisemberek panasza a "tisztelt házba" és nem nyelődik el a cenzúra mocskos torkában?

MIKOR LESZ MÁR REND???

MIKOR TÉR MÁR ÉSZHEZ MAGYARORSZÁG????

(ne haragudjon senki, csak összefoglaltam a bennem felgyűlt indulatokat, tévedés ne essék, nem vagyok politikailag elkötelezett, nem tartozok semmilyen szélsőséges csoporthoz, és nem gyűlöletet akarok szítani, csak elegem van, hogy mindenki hallgat és a másikra vár, hogy megoldódjanak a problémák... Egyébként szívesen venném, ha ezt valaki befolyásosabb személy is végigolvasná és kicsit elgondolkodna... ennyi, sztem semmi valótlant nem írtam, és teljesen érthető. Ha mégis, bármilyen véleményt szívesen fogadok.)

2010. dec. 10. 20:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Csak a fehér ember képtelen rá?
2010. dec. 11. 10:57
 12/23 A kérdező kommentje:
rosszul fogalmaztam bocsi, fehér ember helyett inkább normális ember
2010. dec. 11. 14:12
 13/23 anonim ***** válasza:
2010. dec. 11. 18:21
 14/23 anonim ***** válasza:
Aszep virag csak tevedes!!!!!!!!!!!
2010. dec. 11. 18:27
 15/23 böiler ***** válasza:
100%

Azt mondják, hogy rasszista vagyok,

Mert cigányzenére nem táncolok,

Mert cigánybandában tag nem vagyok.

Mert van otthonom, nem putriban lakom,

Mert dolgozom és nem a sitten vagyok.

Mert közösséget velük nem vállalok,

Mert nincs tolvaj gyerekem, és gagyit nem árulok.

Mert cigányokat cigányozok,

Mert piros Ladával lopni nem indulok.

Mert kulturáltan élek, és WC-be szarok,

Mert nem a sunyiságon gondolkodok.

Mert fehér emberek a rokonok,

Mert Magyarokat nem parasztozok.

2010. dec. 11. 19:24
 16/23 A kérdező kommentje:
Egyébként örülök a KULTURÁLTAN MEGFOGALMAZOTT ellenvéleményeknek is, mert ezek szerint vannak, akiket nem fenyegetnek ilyen veszélyek. Hálásak lehetnek, hogy olyan helyen élnek.
2010. dec. 12. 10:00
 17/23 anonim válasza:
MIKOR LESZ MÁR REND??? majd akkor mikor nem csak polizikailag akarunk fellépni ellenük(most még ettől is messze állunk) hanem akkor mikor minden kommandósnak , rendőrenk azt a parancsot adják ki hogy ha cigányt lát akkor golyót bele majd akkor lesz rend és akkor röhögök majd a pofájukba mikor betört fejjel segitséget kér ! Most lehet rasszistának mondani de nem hiszem el hogy az a normális élet hogy ha 20:00 után mész ki az utcára akkor 90 % az esélye annak hogy kirabolnak vagy megkéselnek a cigányok hogy ha az iskolában egy kis veszekedés van egy magyar és egy cigány kisgyerek között nap végén ottvan a bátyja és sza**á veri a másik kisgyereket de amikor akáőrmelyikük is egyedül van könyörgög az életéér majd másnap odajönnek 20 an és persze pillangóval pusztuljon az összes !!!!!!!!!!!!!!!
2010. dec. 25. 02:16
 18/23 wapo ***** válasza:

Mikor lesz rend,

Ha lesz mit vesztenie annak aki vét a rend ellen!

Mert ma a cigány/roma, magyar,szerb, román, horvát stb aki e kis országban él, eltekintve egy szűk elittől a máról holnapra élés csapdájában van.

Ha lesz elég munkahely, ezáltal lesz a családoknak elérhető tisztességes jövedelme, akkor lesz jövőképe, lesz önbecsülése, lesz vesztenivalója mindenkinek származástól függetlenül.

Senki sem születik bűnözőnek. De a bűn mint könnyebb út felé a hajlam mindenkiben megvan. Ha most gyerekkorában más kiutat nem lát akkor nem nehéz a választás.

A romák kulturális beállítottsága, életfelfogása nem egyezik az európai normákkal.Sokkal inkább az ázsiai, afrikai, vagy a természeti népekhez hasonlítható.Ami neked csak a létfenntartáshoz elég az neki már egy elfogadható életszínvonalat jelent. A magántulajdont nem veszi olyan véresen komolyan, viszont ebből kifolyólag a sajátját is gondolkodás nélkül megosztja. Mindenképpen fejleszthető a dolog, a szocializmus 40 éve alatt már sikerűlt is bizonyos eredményeket elérni. Na ezt a rendszerváltás kb 15-20 év alatt teljesen eltörölte. Lassan a háború előtti állapotok állnak vissza.És a lakosság azokat az intézkedéseket is szorgalmazza(pl csendőrség, holokauszt stb), de ez ma már megvalósíthatatlan.

Az első lépés a nagyrészt képzetlen munkaerő munkához juttatása lenne. Mezőgazdaság, nagyipari létesítmények. Csak ezek után lehet bármilyen felzárkóztató programnak értelme.

2013. jan. 16. 11:19
 19/23 anonim ***** válasza:

De b+, ezek még az iskolába sem járatják a gyerekeiket! Ha megjön a segély, nem ruhát vesz a gyereknek, hanem elveri cigire meg piára!

Se tanulni, se dolgozni nem akarnak! Mit gondolsz, miért zavarták őket vissza a franciák és a kanadaiak?

Úristen, ember, keljél már fel!

2013. jan. 17. 21:39
 20/23 anonim válasza:
0%
TI ASZTAN VAGYTOK VALAKIK ! hat te meg aztan vagy a fo barom holocaustot varsz !! -.- ELMODJATOK MINDENNEK A CIGANYOKAT EGY KALAP ALA VEVE AZ OSSZESETT SZEGYEN AMIT MUVELTEK AZER MERT FELVALALJAK HOGY CIGANYOK AZ NEM AZT JELENTI HOGY OK NEM MAGYAROK A CIGANYOK UGYAN ANNYI IDEJE ID VANNAK MIND AKAR MEIK MAGYAR EMBER !!! TULSAGOSAN IS NAGYRA TARTJAK MAGUKAT A MAGYAR EMEREK AZT HISZIK KULOMEBBEK AKARKINEL AZT AZERT JO LENNE MEGNEZNI HOGY ROMANI MEGELOZOTT MINKET xDD ISMETLEM ROMANIAAA AHOL TOBB CIGANY EL MINT BARHOL !! HOL A REALITAS ? NEM LEHET HOGY MEGIS INKABB A MAGYAR EMBER A TUL CINIKUS ES MASBA KERESI A HIBAT?? NEM HALLOTAM MEG HOGY CIGANY CSALADOKAT IRTOTT VOLNA KI DE FORDITVA MAR MEGTORTENT !! TOBB MAGYAR OL MEG MAGYART MINT CIGANY NEZETEK STATISZTIKAT IS IDIOTAK MIELOTT HAJCSATOK ITT A RASSZISTA DUMAT !! A CIGANY MEG NEM RABOLT BANKOT A MAGYAR MAR NEM IS EGYSZER !!! A CIGANY NEM KEZDETT AMOKFUTASBA EGY NEVES EGYETEMEN A MAGYAR MAR MEGTETTE NEM IS EGYSZER :DDDDD AMUGY SZAROK RA MIT MUVELTEK OTHOL MER NEM MAGYARORSZAGON ELEK DE HOGY FERRE ERTES NE ESSEK EN MAGYARNAK MONDOM MAGAM BUSZKE VAGYOK HOGY MAGYAR VAGYOK CSAK A MAGYAR EMBEREK TOBSEGERE NEM VAGYOK BUSZKE ISMETLEM TOBSEGERE !!AMUGY MEG KET PELDAT IS TUDOK MONDANI AMI MIATT MAGATOKAT KOPITEK ARCBA !! 1:A MAGYAR UGYAN UGY VANDORLO ELETET FOLYTATOTT MINT A CIGANY ! A CIGANYT AZERT KULONBOZTETTEK MEG MERT NEM TELEPEDET LE HANEM VANDOROLT !!! CSAK VAN EGY KIS BOKKENO A MAGYAR UGYAN EZT TETTE CSAK ELENTETBE A CIGANNYAL A VEGIG IRTOTTA KELET EUROPAT FOSZTOGATOTT LOPOTTT ISMETLEM LOPOTTTT CSALTT GYILKOLT !!! NA AKKOR KI A ROSSZ ES KI A JO :DDDDDD ES A LEG JOBB AMI CAFOL TITEKET ES SZARRA ROHOGOM MAGAM INNEN A MESSZI TAVOLBOL 2: CIGANY A MINISZTER ELNOKOTOK xDDDDDD ORBANNNNN xDDDD EZERT NEVET RAJTUK EGESZ EUROPA!!! NA SZIASZTOK BUNKOK KICSIT GONDOLKOZZATOK MIELOTT IRTOKK !!! AZTAN JO SZAVAZAST ORBANRA OTHOL xDDDD
2015. jan. 19. 04:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!