Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miert is kellene CSAK Izraelne...

Miert is kellene CSAK Izraelnek engednie, ha az FPLP-vel torteno targyalasok alatt a Hamasz raketakkal tamad Izraelre?

Figyelt kérdés

Abbas es Netanyahu kozt a targyalasok elso heteben,3 merenyletet kovetett el az Islam Djihad-(FPLP kozeli)-es ugy 80 raketat lott ki a Hamasz Izraelre!!

vajon ki kepes ezek ellenere "bekes" targyalasokra!!

2010. dec. 7. 04:17
1 2 3
 11/22 bumbi02 ***** válasza:
40%

én csak azt nem értem hogy ennyi háboruzó ország közül mért csak izrael és palesztina érdekel minket? folyamatosan sirtok itt hogy az izraeliek jajj de gonoszak, milyen kegyetlenek.. szerintetek ez csak itt avn? nem.

de titeket csak ez érdekel, mert hogy a gonosz zsidók..

(esetleg néha észak korea hogy a gonosz kommunisták, meg néha amerika hogy a gonosz kapitalisták..)

2010. dec. 7. 16:10
 12/22 anonim ***** válasza:

Most én nem akarok nagyon beszállni a háborúba, de kérdem én csendesen: ti mit szólnátok, ha mondjuk megjönnének az avarok, és közölnék, hogy húzhatunk ahová jólesik, mert ez mostantól az ő országuk? Régebben itt voltak, be is olvadtak (minden bizonnyal ma is vannak avar leszármazottak...). Szerintem én is fel lennék háborodva. Arról nem is beszélve, hogy ha úgy nőnék fel, hogy már két generáció óta más sincs, csak háború, nyomor és elnyomás, bezzeg a másik oldalon jól élnek, gyanítom más se tenne sokkal többet.

És megint ott a másik oldal, hogy rengetegen jól elvannak. Csakhát a sok idióta vezető megint keveri a keverni valót.

2010. dec. 7. 16:47
 13/22 anonim ***** válasza:
12%

Az izraeli vagyok

1. A magyar-avar hasonlatnak legfeljebb a zsido-filiszteus parhuzamban lenne ertelme. Az is csak korlatozottan, hiszen a filiszteusok csak Gaza, Ashkelon es Asdod varosoallamokat uraltak, a zsidok allama ennel vagy 100-szor nagyobb volt. Egy kozos pont azonban, hogy ahogy ma nincsenek avarok (pontosabban nem lehet tudni melyik magyarnak az osei kozott voltak avarok), ugyanigy azt sem lehet tudni, hogy melyik zsido osei kozott voltak filiszteusok.

2. A zsidoknak csak egy resze menekult el Izraelbol, sokan (mint az en anyai csaladom is) itthon maradt. Es mi sosem olvadtunk bele az ide beszivargo arabokba.

2010. dec. 7. 17:25
 14/22 bumbi02 ***** válasza:
0%

kedves utolsó!

ha minden magyar ilyen mentalitásu lenne mint te, akkor a magyarokat kéne kiirtani.. de hál isten ettől még távol vagyunk.. azé mer valaki lepontoz már hülye zsidó.. mér kéne mindet kiirtani.. a világ minden részén dúlnak háboruk, ti mégiscsak az izrael-palesztinnal foglalkoztok..szánalom.

2010. dec. 7. 17:43
 15/22 bumbi02 ***** válasza:
*látom törölték a válaszát akinek szólt az enyém.
2010. dec. 7. 20:24
 16/22 anonim ***** válasza:
61%
Aki szerint Izrael emberségesen áll a palesztin kérdéshez, nézze meg mit dobált rájuk (fehér foszfor). Itt népirtás történik.
2010. dec. 8. 01:13
 17/22 anonim ***** válasza:

"Aki szerint Izrael emberségesen áll a palesztin kérdéshez, nézze meg mit dobált rájuk (fehér foszfor). Itt népirtás történik."

Aki kuplerájban áll, ne csodálkozzon, ha megb*sszák.

2010. dec. 8. 08:54
 18/22 anonim ***** válasza:

Itt sokan védik a zsidókat, mikor Izrael tényleg borzalmas dolgokat művel. Nem is értelek titeket, miért. Biztos nem faji alapon. Csakhogy nemrég egy nemzsidó nőt, aki a zsidókért harcolt eltemették a nemzsidók közé. Veletek is ez lesz majd.

Persze lehet itt védeni minden áron a zsidókat, de ők vették el a palesztinok földjét, és ők kezelik őket állatokként. Elég kimenni gázába, ha valaki tájékozódni akar. Megakadályozták katonai erővel a segélyek bejutását.

Nem adnak élelmet a népnek.

És kitalálják ezt a lehetetlen hülyeséget, hogy terroristák. Ha én mondom ezt a zsidókra, akkor antiszemita vagyok. Nincs kettősmérce, ugye?

Nem kéne mindig a zsidókat védeni, főleg, hanem nekik van igazuk.

2010. dec. 8. 11:35
 19/22 A kérdező kommentje:

-"probalj meg mint palesztin kisetalni Gaza-bol...."-

Igy van,nem fog menni!!

miert?

Mert ugy a Hamasz mint az FPLP,Megtiltotta a palesztinok-

nak,hogy atjarjanak dolgozni Izrael allam teruletere!!

kerdezzetek,Ismail Haniyeh-t (hamas leader)-es Abbas (fplp leader)-t,miert hoztak ilyen rendeleteket!!

ismerek joparat palesztinokat,akik visszasirjak azt az idot amikor gazaban ott voltak a zsidok is!!

akkoriban ugyanis volt munlka mindenki reszere!!

2010. dec. 8. 16:52
 20/22 anonim ***** válasza:
42%

Az izraeli vagyok

Ez a feher foszforos palesztin hazugsag latom jol mukodik.

Tisztazzuk: a feher foszfort tobb, lenyegesen eltero harci celra lehet hasznalni. Egy felhasznalas az, amikor "bevilagitjak" vele a terepet. Ez a hasznalat legalis, mert nem er embert (nagyon magasra lovik ki, es mire leer a foldre, mar eloszlik) Izrael erre a celra, es CSAK erre a celra hasznalta.

Ezzel szemben tilos a feher foszfort emberek elleni tamadasra hasznalni. Izrael SOHASEM hasznalta erre a celra. Aki emberek elleni tamadasra hasznalja, az a HAMASZ es a HEZBALLA. A mult heten a Hamasz ket raketat lott ki izraeli VAROSOKRA feher foszforos toltettel.

2010. dec. 8. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!